HírekKultúraMotoros film

Kié lesz a legjobb dobozos?

john shope biker battleground phoenixA Discovery Channel május 12-én Biker Live címmel indult, motorépítő valóságshow-ja után újabb motoros műsor szegezi a képernyők elé az egyedi masinák szerelmeseit.

 

A Biker Battleground Phoenix vetítése július 1-én indul a History Channel-en. A sorozat öt phoenix-i motorépítő versengését követi nyomon, mely szinte egy motorépítő csataként jelenik meg a képernyőn. Az új valóságshow érdekessége, hogy mindegyik részvevő a Bagger irányzat stílusában készíti el saját munkáját. Az öt motorépítő, Paul Yaffe (Baggers Nation), John Shope (Dirty Birds Concepts), Len Edmonson, aki a show kedvéért költözött Kanadából Phoenix-be (Azzkikr Customs), Kody McNew (Voodoo Customs) és Brian Jenkins (Hatred Customs).

Remélhetőleg sok extra megoldással, egyedi oldaldobozokkal, óriási első kerekekkel, különleges anyagmegmunkálásokkal, káprázatos fényezésekkel, bődületes hifi berendezésekkel és hihetetlen technikai megoldásokkal találkozunk majd a sorozatban!

Ha pedig valaki szereti a drámai, életszerű helyzeteket, akkor biztos lehet abban, hogy a műsorban nem lesz hiány a konfliktusok terén, mivel a szereplők igazi rosszfiús tulajdonságokkal bírnak, így a köztük folyó versengés még jobban fokozza majd az indulatokat, és az amúgy sem nyugodt helyzeteket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A forgatás, és a történetek helyszíne Phoenix, ahol a műhelyek tulajdonosai éjt nappallá téve küzdenek azokért az ügyfelekért, akik hajlandók akár 150 000 dollárt is kifizetni egy teljesen személyre szabott Baggerért. Ebben a vérre menő piaci harcban a dizájné, az egyediségé, az ötletességé a döntő szerep. Ezek határozzák meg azt, ki lesz a sikeresebb, kinek a munkáját veszik meg hamarabb, vagy nagyobb összegért. A nézők a sorozat során hiteles betekintést kaphatnak majd, milyen nagy a versengés a motorépítők között.

baggerjohn shope sinister

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük