HírekMotorokMotorozás

Két motoros ütközött össze a Mátrában

Mátrai Patkó

Szomorú, amikor maguk a motorosok gyártják magukról a sztereotípiákat, és ahelyett, hogy jó példával járnának a többiek előtt, épp ők okozzák a balesetet.

Köztudomású, hogy a Mátra környékén lakók rendszeresen panaszkodnak a motorosokra, akik előszeretettel próbágatják a kanyartechnikájukat a versenypálya helyett a hegyi szerpentineken. Emiatt rendszeresek az ellenőrzések, és állandóan napirenden van az a téma is, hogy a motorosokat teljesen kitiltsák a Mátra útjairól.

Kitiltják a motorosokat a 24-es útról a Mátrából?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mit mondjak, néha megértem az ott lakókat és az arra kirándulókat is, akik nem érzik biztonságban a testi épségüket. Én magam még motorosként is kerülöm a Mátraháza-Parádsasvár közötti útszakaszt – főleg hétvégén – hiszen tudom, hogy ilyenkor sok olyan motoros társunk szabadul rá erre az aszfaltcsíkra, akiknek a célja nem az A-ból B-be eljutás, hanem a saját határaik feszegetése.

Valószínűleg ez történt az elmúlt hétvégén is, amikor “a 24-es számú főút 20-as kilométerében Mátraháza és Parádsasvár között 2022. június 12-én 14 óra 40 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között két motorkerékpáros ütközött össze. A baleset következtében két személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.” – írta a police.hu.

Szóval kedves motoros társaink! Vigyázzatok sokkal jobban magatokra, és egyúttal vigyázzatok a motoros társaitokra is. Ha sokáig szeretnétek még élvezni a nyugodt túrázást, akkor ne adjatok okot az állandó vegzálásra és a rendőri ellenőrzésekre! Köszönöm a többi, békés motoros nevében is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük