fbpx

Legyen szép a frizurád 20% kedvezménnyel Jennynél!

Capelli Hair Studio

Szerencsére folyamatosan bővül azoknak a kedvezmény-felajánló helyeknek a listája, ahol örömmel látják a motoros csajokat. Most egyik tagunk Jenni indította el saját vállalkozását, és vár szeretettel és 20% kedvezménnyel minden motoros csajt.

“Sziasztok Jenni vagyok!

10 éve dolgozom fodrászként. 1 hónappal ezelőttig alkalmazott voltam. A tavalyi évben eldöntöttük a parommal, hogy jó lenne ha saját üzletben dolgoznék, magamnak. Így alakult meg a Capelli Hair Studio.

Az üzlet fiatalos, dizájnos, modern bútorokkal van berendezve. Erősségem a hajfestés minden technikája. Az ombre és a copacabana lassan megy ki a divatőrületből, de szerencsére én felkészültem, mert itt lesz az új divat a Babilights és az AirTouch.

Várok minden szépülni vágyó nőt, akinek fontos, hogy mindig szép hajkoronája legyen, akár a bukósisak alatt is.

Van sok vendégem szerencsére, de szeretnék kedveskedni a motoros nőknek, így minden szolgáltatásra 20%-fix kedvezményt adok a kiírt szalon árakból.

Capelli Hair Studio

A bejelentkezésnél akár telefonon, akár személyesen mondjátok be a CSAM-CAPELLI kódot, és automatikusan jár is a 20% kedvezmény.”

A cím:

Capelli Hair Studio

1136.Bp Balzac utca 9.

+36 20 264 5463

Jenny: Mindenki mondta, hogy ne akarjak motorozni soha

A Capelli Hair stúión kívül több cég ajánlatait is összegyűjtöttük EZEN AZ OLDALON. Kattints a részletekért, és ne felejts el időnként visszanézni az újabb ajánlatokért!

Capelli Hair Studio

Ajánlom másoknak is
5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x