fbpx

Vásárolj 15% kedvezménnyel az Internetes Vásárlás Napja alkalmából

Internetes Vásárlás Napja 2016Nem kell sorban állni, cipekedni, a munkahelyünkről is vásárolhatunk, és nem vagyunk nyitvatartási időhöz kötve.Próbáld ki a Csajok a motoron webáruházát is!

Azt is tudjuk, hogy biztonságos az internetes vásárlás. Hiszen például pontosan leellenőrizhető, hogy ki az eladó; vagy ha bármilyen oknál fogva nem tetszik a termék, akkor átvételétől kezdve még 14 napig elállhatunk a vásárlási szándéktól; és bankkártyás fizetés esetén ráadásul bármilyen rendellenesség esetén törölhető a tranzakció, és visszakapjuk a pénzünket.

Az internetes vásárlás emellett a környezetet is kíméli, hiszen ilyenkor nem növeljük a közlekedési dugókban a bevásárlóközpont felé araszolgatva az amúgy is jelentős károsanyag-kibocsátást.

És még mielőtt az egyik leglényegesebb szempontot elfelejtenénk: az internetes vásárlás olcsó, hiszen a webáruházaknak kevesebb a költségük, mint a hagyományos boltoknak, és ezt a termékeik árában is megjelenítik. A szállítás költsége is jellemzően alacsonyabb, mint a személyesen történő vásárlásnál. És persze arra is lehetőségünk van, hogy könnyedén összehasonlítgassuk a különböző boltok árait.

Szóval az internetes vásárlás jó! Ha pedig hisszük, hogy jó, akkor miért ne szeretnénk másokkal is tudatni ezt? 2011-ben az Internetes Vásárlás Napja szervezőiként ezt a célt tűztük ki maguk elé. Azt gondoltuk, hogy minden tanítgatás, magyarázat helyett az lenne a legjobb, ha ahhoz adnánk segítséget és ösztönzést, hogy minél többen próbálják ki az internetes vásárlást.

Ebből az allkalomból a csajok a motoron is csatlakozott az Internetes Vásárlás Napjához, így mától vasárnapig (2016. 10. 06-2016. 10. 09-ig) 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg minden termékünket a Csajok a motoron webáruházában.

A kedvezmény igénybevételéhez írd be a IVN2016 kuponkódot a pénztárnál, majd nyomd meg a “Utalvány érvényesítése” gombot! A vásárlás végén ne felejtsd el megerősíteni a megrendelésed!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x