fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
KiemeltMotorokMotorozás

10 ok, hogy miért olyan dögösek a motoros pasik

Miért dögösek a motoros férfiak

Ha itt vagy, akkor vagy te is motorozol, vagy érdeklődsz a motorozás iránt. És ha nem férfi vagy (tudom, sokan olvasnak minket az erősebb nem tagjai közül is), akkor pedig jó eséllyel nem csak a motorozást, hanem a motoros pasikat is vonzónak találod.

Gondolom te is észrevetted már, hogy a motoros pasiknak valami különleges vonzereje van. Vajon mitől lehet ez azon kívül, hogy a nők szeretik a rossz fiúkat? Legalábbis némelyikük. Mert olyanok is vannak, akiket megnyugtat egy megbízható, kiegyensúlyozott, multinál dolgozó, öltönyös férfi által nyújtott biztonság, és jobban szeretnek az egyterűben az anyósülésen utazni.

De most maradjunk azoknál, akik hozzám hasonlóan el tudják képzelni az életüket egy motorossal. Mi lehet a titok? Biztos nem csak a bőrszerkó miatt remeg meg a lábunk, ha meglátunk eldübörögni a ház előtt egy motort, amit történetesen ezúttal nem egy csaj vezet.

Az alábbi írás célja a szórakoztatás és nem a világmegváltó gondolatok kinyilatkoztatása. Természetesen minden állítás igaz valakire és nem igaz másokra. Ha a te inged, vedd magadra, ha nem értesz egyet, lapozz tovább vagy írd meg, hogy szerinted ez hogy van!

1. A megjelenés

A mai gendersemleges világban valódi felüdülés, amikor az ember igazi férfit lát. Márpedig a motoros pasik valódi férfiak.

A motoros pasik nem azzal foglalkoznak, hogy áll a hajuk, és passzol-e a titokzokni színe a szövetnadrághoz. A motoros pasik úgy néznek ki jól, hogy közben minden erőlködés nélkül veszik ki a szekrényből a pólót és a farmert vagy a bőrszerkót a bakanccsal.

Egy motoros pasi nem fog órákig a tükör előtt állni és a legdrágább parfümmel illatosítani magát, hiszen tudja, hogy neki legjobban a benzingőz áll.

10 tény, ami a motoros csajok mellett szól, ha randiról van szó

2. Hosszú haj és szakáll

Tudom, nem minden motoros pasinak van hosszú haja és szakálla (már a férjem haja is rövid), de legtöbbünkben a hosszú hajú, szakállas motoros képe él, ami igazán dögös.

Nem véletlen, hogy az utóbbi időben ismét divatba jött ez a stílus… de az egyértelműen látszik, hogy ki az, aki évek/évtizedek óta a legnagyobb természetességgel hordja ezeket a fejszőrzeteket és ki az, aki tegnapelőtt vágatta a barber shopban.

Mindenesetre a szakáll hozzáad még egy csipet férfiasságot a motoros pasik megjelenéséhez, nem igaz?

A pasi, akire gerjedünk – hosszú hajú, szakállas

3. Hátul utazni a motoron romantikus

A lehetőség, hogy utasként utazhatsz egy motoron, egy újabb ok, amiért sokan dögösnek találják a motoros pasikat. Nem véletlen, hogy sok motoros csaj is egy férfi mögött kezdte motoros pályafutását. Aztán a kapcsolat ment, a motorozás maradt.

Még úgy is kiváló párterápia a párod mögött ülve motorozni, ha egyébként mindkettőtöknek van jogsija. Ezért is döntöttünk úgy annak idején a férjemmel, hogy egy motorral megyünk a nászutunkra. Ilyen egyébként viszonylag ritkán fordul elő, de annak mindig van egy kis pikáns hangulata.

4. A durva külső érző szívet takar

Sokan úgy tartják, hogy a durva külső érző szívet takar. Ez különösen igaz a motorosokra. Habár a megjelenésük félelmetes lehet egyeseknek, pontosan ez az, ami miatt semmi szükség rá, hogy egyébként félelmetesen viselkedjenek.

A motoros férfiak többnyire kedvesek és udvariasak, még ha ez egy motoros találkozón nem is így jön át. (Falkában más szabályok lépnek érvénybe, mint amikor kettesben vannak a szeretteikkel.) Egy olyan férfi, aki képes kedves, udvarias gesztusokkal kényeztetni azokat, akiket kedvel, szintén nagyon vonzó.

 

Nincs még vége, lapozz a folytatáshoz!

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
7 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kovàcs
Kovàcs
2022 június 16. 11:51

Sziasztok,

Olvastam ezt a felsorolást és tetszett.
Szívesen olvasnék női motorosokról is,mivel én személyszerint a férfi oldalról vagyok ..

Talán,nincs minden így ahogy leírva van ebben a cikkben,de részben mondhatom van némi hasonlóság saját jellemzőimet is nézve ..
Az igaz,hogy néha a külső mást mutat mint a belső valódi tulajdonságok.

Szép napot mindenkinek!😊👍👍

Betti
Betti
2022 június 20. 11:57

Sziasztok,
Lehet, hogy ezek igazak, de én inkább azért kerestem motorost párt, mert motorozom 😀 így együtt tudunk világgá menni a motorjainkkal 🙂

Livi
Livi
2022 június 20. 12:12

😉

Angie
Angie
2022 június 20. 12:19

13 éve motorozom a férjemmel. Az első pillanattól szívdöglesztően vagány volt. 🥰🏍️

hevaklara
2022 június 20. 13:54

Minden szava így van 💪❤️

Karácsony-Varga Gabriella
Karácsony-Varga Gabriella
2022 június 20. 18:41

Szia Nana, a legjobb, ha a férj is motoros 😘

7
0
Would love your thoughts, please comment.x