fbpx

10 tény, ami a motoros csajok mellett szól, ha randiról van szó

motoros csaj youmotorcycleElcsodálkoztál már azon valaha, hogy néhány srác miért vonzódik jobban a motoros csajokhoz, mikor több lány közül kell választania? Vajon ennek léteznek olyan okai, amikről eddig még nem tudtál? A válasz: Igen.

Alább tíz okot sorolunk fel, melyek mind azt a tézist erősítik, hogy a srácoknak érdemesebb a motoros csajokat randira hívniuk. Az indoklások ugyan férfiak számára szólnak, de talán ti, motoros csajok sem gondoltatok arra eddig, hogy milyen előnnyel bírtok többi nőtársaitokkal szemben, így talán érdemes elolvasni a tíz legjellemzőbb okot.

1. Nem kell nehéz csomagokkal bajlódnod

Ha motoros csajjal utazol, kevesebb cuccot kell magaddal vinned. Összesűrítik kis csomagba a feltétlen szükséges dolgokat annyira, hogy észre sem venni a méretüket, súlyukat. Emlékezni sem fogsz arra, hogy milyen volt régebben agyonpakolt, hatalmas túradobozokkal motorozni. Csak arra fognak koncentrálni, hogy a motorozás közben jól érezzék magukat, és ez által te is.

2. Ők azok, akik szolidabb randival is beérik

Nincs szükségük drága Martinira, vagy drága kajákra, amik olyan országokból származnak, amikről még sosem hallottak. Ehelyett, ha elviszed őket a közeli kajáldába egy nagy hamburgerre és egy jéghideg sörre, akkor is boldogok lesznek veled, mert az embert látják benned, és nem a pénzeszsákot.

3. Szeretik, ha keményen húzod a gázt

Volt már nyavalygó, állandóan panaszkodó utasod, amikor kicsit vadabban akartál csapatni, és kijött belőled a kisördög? Ha motoros csajt viszel el egy túrára, búcsút mondhatsz a panaszkodásnak. Ha épp arra szottyan kedved, hogy egy hegyoldalban futó, poros földúton száguldj full gázon, tuti nem fognak visszatartani. Sőt! Még élvezni is fogják a nem mindennapi élményt.

4. Imádják a bőrruhákat

Mindig és mindenhol bőrcuccokban járnak. Hétköznap, és akkor is, ha buliba mennek, így vagány külsejükkel kitűnnek az unalmas, átlag nők alkotta tömegből. Szóval, ha egy motoros csajt szeretnél elcsábítani, az egyik alapszabály, hogy te magad is bőrbe öltözz.

5. Vagányak és bátrak

A motoros csajok arról híresek, hogy nem hátrálnak meg a problémák elől. Ragaszkodnak az elképzeléseikhez, és a végsőkig kitartanak mellettük, így több esélyük van arra, hogy megvalósítsák azt, amit szeretnének. Az, hogy motoroznak, már eleve bizonyíték erre. Ha azt választod, hogy egy motoros csajjal jársz, akkor lesz egy megbízható barátnőd, aki nem mellesleg vagány is. Tuti, hogy a barátaid irigyek lesznek rád miatta.

6. Jól kezelik az exeid féltékenykedéseit

Ment már tönkre kapcsolatod az őrült, ex-csajok miatt? Ha motoros csajjal jársz, nem kell aggódnod emiatt. Az exeid tartani fognak a vagány motoros barátnődtől. Ha mégsem, az ilyen helyzeteket jól kezelő párod majd tesz arról, hogy a hisztis exeid békén hagyjanak benneteket, és tartsanak tőle.

7. Nem akadályoznak abban, hogy motoros álmaid valóra váltsd

Volt már, hogy álmodoztál egy motorról, de a párod folyton lebeszélt róla, mondván, hogy másra kell a pénz, vagy túl drága a kiszemelt motor? Ha motoros csaj a barátnőd, biztosan nem fog visszatartani attól, hogy megvedd azt, amire vágysz. Meg fogja érteni azt, hogy ez neked mennyire fontos. Nem csak hogy engedi, hogy megvedd álmaid motorját, hanem támogat is ebben. Később joggal dicsekedhetsz el a barátaidnak azzal, hogy a motoros csajod nem hogy nem hátráltatott ebben, hanem segített is neked.

8. Nem muszáj minden alkalommal a motorodon vinned

Ha a korábbi csajok nyaggattak, és folyton a nyakadon lógtak, akkor ezeket a dolgokat is magad mögött hagyhatod. A motoros csaj nem fog apróságokkal fárasztani. Elsődleges szempontja az, hogy jól érezzétek magatokat együtt, és ezért mindent megtesz. Ha épp arra van szükséged, hogy egy kicsit egyedül légy – vagy egyedül motorozz – megérti, és megadja neked ezt a lehetőséget. Nincs arra szüksége, hogy állandóan veled motorozzon. A motoros csajnak van saját motorja, amin imád száguldani. Ha külön motoron motoroztok, azt is ugyanúgy évezi. Örül annak, ha a saját gépén roboghat, és érezheti önmaga is a vezetés élményét.

9. Nem kell aggódnod, hogy a motoros csaj szülei nem fogadnak majd el téged

Míg sok szülő ellenzi, hogy lánya motoros pasival járjon, a motoros csaj szülei szeretni fognak, mivel lányuk is motorozik, így nincsenek előítéleteik. Pontosan tudják, hogy lányaiknak vannak vad korszakaik, így hagyják, hogy kiéljék ilyen irányú hajlamaikat. Azt is tudják, hogy a motoros csajok kemények, hogy nem kell őket félteni, tudnak magukra vigyázni és nem aggódnak lányukért akkor, ha nincsen velük. Mindig nyugodtan alszanak, mert soha nem fognak különös telefonhívást kapni tőle, ami aggodalomra adhatna okot, mivel tudják, jó kezekben van, ha veled lehet.

10. A barátaid irigyek lesznek rád a motoros barátnőd miatt

Sok férfi álmodozik arról, hogy egy nap motoros lány lesz a barátnője. Ha neked motoros barátnőd van, joggal dicsekedhetsz vele, és a barátaid biztosan irigyek lesznek rád. Irigyek lesznek, ha megtudják azt, hogy a barátnőd szereti jól érezni magát, megadja neked a kellő szabadságot, és mindig élvezni fogja, ha elmehet veled motorozni, és elkísérhet útjaidon.

Kiegészítésként azt se felejtsük el, hogy a motoros csajok szexisebbek és érzékibbek is, mint a többi nő, így nem kérdés a férfiak számára az, hogy milyen lányokat részesítsenek előnyben akkor, ha ismerkedni kívánnak.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x