fbpx

Nézd, ékszerek igazi Star Wars-függőknek!

star wars ekszerekTe is imádod a Star Wars-t? Már gyerekkorodban az Ezeréves Sólyomról álmodtál és úgy érezted, benned van az erő? És ez most sem változott? Nos, vagány, gyors motoros csajoknak, A csillagok háborúját idéző gyűrűk, láncok. Hordanád?

Igen, gyerekkorom óta én is függő vagyok, bár megmondom őszintén, az újabb filmeket annyira nem csípem, gondolom azért, mert már nincs meg az a kicsi kori álomvilág… Hiszen, annyi idősen még másképp lát mindent az ember, főleg a filmeket.

Tehát, nálam húzódik egy láthatatlan választóvonal a régi és az új filmek között. De, természetesen, amikor megláttam ezeket az ékszereket, elcsábultam, mert gyönyörűek!

A rajongók már nagyon várták 2017 decemberét, hiszen akkor mutatták be a Star Wars nyolcadik részét, {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}…Az utolsó Jedik címmel, amelyet a sajnos 2016-ban elhunyt Carrie Fisher emlékének ajánlanak a készítők….{/tweetme}

A filmben a régi, nagy nevek mellett, mint Carrie és Mark Hamill, feltűnik Laura Dern és Benicio del Toro.

Az utolsó Jedik, Az ébredő Erő című részt követi. Ebben az új epizódban, Rey elkezdi a Jedi kiképzést, Luke Skywalker vezetésével, annak reményében, hogy így legyőzheti Kylo Rent és az Első Rendet.

Addig is, míg eltelünk ezzel az új résszel, és várjuk a következőt – mert természetesen lesz, várhatóan 2019-ben -, nos addig felékszerezhetjük magunkat! Mit szólsz?

Fotók: Pinterest

star wars gyuru2star wars gyuru2star wars gyuru2

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x