fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Melyik a kedvenc motoros játékod androidra és iOS-ra?

motoros jatekok 4A mobiltelefon a legtöbb embernél  állandóan kéznél van, és manapság már nem csak telefonálunk vele, hanem sok egyéb mellett például játszunk is. 

 

Nemcsak a hideg téli esték alkalmasak arra, hogy lenyomjunk egy menetet a kedvenc játékunkon az okostelefonon, hanem például a várakozás idejét is jól kitölthetjük így ügyintézés közben vagy az orvosi váróteremben. Ha pedig már játszunk, jó lenne valami motorosat… 

A Counter Studio változatos játékokat fejlesztett mobiltelefonra. A lovas, autós, vadászos és egyéb ügyesséi appok mellett a legnépszerűbbek természetesen a motorosak. A Trial Xtreme ingyenes verzióját 2017 szeptemberében mutatták be, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. 

Trial Xtreme Free – Top Bike Motorcycle Gamescity nevű versenyszimulációs játékban 30 szinten teheted próbára a vezetési képeségeidet és az ügyeségedet úgy, hogy minden szinten egyre nagyobbkihívásokkal kell szembenézned. 

A nagyon egyszerűen játszható és könnyen vezérelhető játékot látványos, 3D-s grafika és valósághű hangok egészítik ki, amik még élvezetesebbé teszik a szórakozást. Ha viszont balesetet szenvedsz, kénytelen leszel elölről kezdeni az adott szintet. 

Neked melyik a kedvenc motorod telefonos játék applikációd? Melyiket játszod legszívesebben androidon vagy iOS-en?

motoros jatekok 3motoros jatekok 3motoros jatekok 3

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x