CsajokKiemeltMotoros divat

A pasi, akire gerjedünk – hosszú hajú, szakállas

hank ge szakallas motorosHa te is azok közé a nők közé tartozol, akiknek a hosszú hajú, szakállas pasik jönnek be, akkor gondolom egyet értesz velem, hogy a legújabb férfi divat most nekünk kedvez. Persze azért a külső nem minden, de jó néha a szemünket legeltetni.

Az Instagram jó játszótér… unalmas percekben jól esik szép képeket nézegetni akár szöveg nélkül is. (Sőt, a Facebookhoz képest megvan az az előnye, hogy sokkal kevesebb a hülyeség és több az igazi vizuális élmény.) Ha pedig követsz egy profilt, akkor sorban ajánlja fel a program a hasonló tartalmakat. Kicsit nem figyelek és már félmeztelen pasikkal van tele a feedem. 🙂

Az egész úgy kezdődött, hogy elkezdtem valamikor követni Jason Momoát, aki nem csak nekem remegteti meg a térdem. Jóképű, magas, izmos, hosszú hajú, sziklát mászik és még motorozik is. Nagyon jó az image, ami lejön róla a posztjaiból és általában a médiából. Nem utolsó sorban nagyon jó családapának tűnik (bár ennyi utazgatással meg forgatással abban a kevés időben, amikor a családdal van, könnyű neki ezt megoldani.)

Hozzáteszem, hogy a férjem szerint – aki Momoa 13 évvel idősebb kiadása 🙂 – Jason egy ripacs, és egy barátja látta élőben és még x-lábú is… Egyelőre nem sikerült lebeszélnie a férfiideálomról. Nem értem mitől fél, hiszen Momoa a nálam jóval idősebb nőkre bukik, ráadásul már foglalt is. Meg én is. 😀

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Szóval kizárólag szakmai érdeklődéből kattintottam a “követem” linkre a @prideofgypsies profilon, de aztán valahogy kicsúsztak a dolgok a kezem közül. Az algoritmus kifigyelte az ízlésemet és minden nap, amikor felmegyek az Instára, ajánl egy újabb hosszú hajú, izmos pasit, akit szerinte követnem kellene.

Még több pasi, akire gerjedünk

A mai ajánlata a hank_ge nevű osztrák vegetáriánus fashion and lifestyle blogger aztán elgondolkodtatott: OK, hogy izmos, OK, hogy hosszú a haja, de valahogy nekem nem az igazi. A képei leginkább a szilikonbögyöket villantó, csücsörítős modellekére hasonlítanak. Minden steril, minden beállított, csili-vili… Azért persze nála is találtam motoros képeket, mert manapság az is sikk, de a többi képe inkább visszataszít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hank_ge (@hank_ge) által megosztott bejegyzés,

Elismerem, sok munka van egy ilyen test megcsinálásával, és tényleg szebb egy kidolgozott felsőtestet nézni, mint a kőművesdekoltázst, de valahol igaza van a férjemnek (mondjuk ő azt hiszi, hogy mindig igaza van, de ez nem igaz), hogy egy férfi legyen kicsit koszos, meg kicsit büdös is. Nem tudnám elképzelni őt sem, ahogy épp kilibben a barber shopból és parfümillat lengi körül.

Nekem egy férfi nem jár kozmetikushoz meg SPA-ba, ha büdös meg koszos, az a munkától van vagy a motorozástól, és a favágóinget is csak akkor veszi fel, ha fát fog vágni vagy motorozni megy. 😀 Nem posztol csücsörítős, haskockákat villantós, távolba révedős fotókat minden nap az instára.

Ja, és nem vegetáriánus, de ezt már gondolom mondanom sem kell. (Update: A 10 centis tetkókat csak most vettem észre… mintha véletlenszerűen kiválasztotta volna a strandon az albumból a legolcsóbb, legsablonosabb ábrákat.)

Azért vannak pozitív, hihető példák is, pl. a kanadai Josh Mario John:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JOSH MARIO JOHN (@spizoiky) által megosztott bejegyzés,

Vagy például Levi Stock is egész meggyőző nekem, de őt még nem nézegettem elég sokáig, hogy konkrétabb véleményem legyen róla:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Levi Stocke (@levistocke) által megosztott bejegyzés,

És persze ne feledjük, hogy ott van a mi Peleskey Bencénk is, akivel nemrég készítettünk interjút:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peleskey (@peleskey) által megosztott bejegyzés,

 

Szóval, hogy a történetnek legyen vége is, Hanket nem követtem be instán. Megvárom, amíg az algoritmus talál valakit, aki kicsit jobban megközelíti vizuális elvárásaimat.

[wpdiscuz-feedback id=”59ygn1fnmi” question=”Neked tetszik ez a mostani szakállas férfi divat? Vagy divatszakállas…?” opened=”0″]Neked tetszik ez a mostani szakállas férfi divat? Vagy divatszakállas…?[/wpdiscuz-feedback]

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük