KiemeltKultúraMotoros kép

A tavasz slágere az Instagramon a virágzó vérszilvasor Berkenyén

Talán még nem vagy elkésve, ha te is szeretnél egy fotót a Berkenye település melletti vérszilva-fasorban a motoroddal.

Mivel a COVID-19 miatt Magyarország határai közé vagyunk bezárva, felértékelődnek a gyönyörű hazai kirándulóhelyek. Persze ha fotó nincs róla, akkor senki nem hiszi el, hogy ott jártál.

Az idei tavasz slágere a közösségi médiában a Berkenye település melletti vérszilva fasor. Az Istagramon a #berkenye vagy #vérszilva hashtagekkel több ezer képet találunk a virágba borult útról. Habár személyesen nem jártam még ott, de még azt is el tudom képzelni, hogy egy-egy fotóért olyan sor kígyózik a környéken, mint a Los Angelesben található rózsaszín fal előtt.

Berkenye település Nógrád megyében található, a Rétsági járásban. Épp útba esik a motorosok kedvelt útvonalain a Börzsöny felé. Akár egy napos hétköznap délután is meglátogathatjuk egy fotó erejéig, hogy nehogy lemaradjunk a többiektől.

Természetesen a motoros lányok is felfedezték már a gyönyörű helyszínt. A címlapképen Fodor Brigitta szerepel, őt @brgtt22 néven találod meg az Instagramon, de az M1 köztévé meteorológusa, a szintén motoros Molnár Csilla is ellátogatott nemrég ide kiskutyájával.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnár Csilla 🌻🦄🍫📺🌦 (@csillumeteo)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha még sikerül lencsevégre kapnod a motorodat a virágzó vérszilvák között és megosztod a közösségi médiában, ne felejtsd el megjelölni a @csajokamotoron oldalt, hogy mi is tovább oszthassuk.

A képek alapján egy játékot is kitaláltam nektek, a részletekkel hamarosan jelentkezem.

Csak szólok, hogy hétvégén láttam már virágzó repceföldet is. Ha jól sejtem, az lesz a következő fotótéma az Instagramon a pipacsmező és a szénabálák előtt.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük