fbpx

A tavasz slágere az Instagramon a virágzó vérszilvasor Berkenyén

Berkenye település Vérszilva fasor Fodor BrigittaTalán még nem vagy elkésve, ha te is szeretnél egy fotót a Berkenye település melletti vérszilva-fasorban a motoroddal.

Mivel a COVID-19 miatt Magyarország határai közé vagyunk bezárva, felértékelődnek a gyönyörű hazai kirándulóhelyek. Persze ha fotó nincs róla, akkor senki nem hiszi el, hogy ott jártál.

Az idei tavasz slágere a közösségi médiában a Berkenye település melletti vérszilva fasor. Az Istagramon a #berkenye vagy #vérszilva hashtagekkel több ezer képet találunk a virágba borult útról. Habár személyesen nem jártam még ott, de még azt is el tudom képzelni, hogy egy-egy fotóért olyan sor kígyózik a környéken, mint a Los Angelesben található rózsaszín fal előtt.

Berkenye település Nógrád megyében található, a Rétsági járásban. Épp útba esik a motorosok kedvelt útvonalain a Börzsöny felé. Akár egy napos hétköznap délután is meglátogathatjuk egy fotó erejéig, hogy nehogy lemaradjunk a többiektől.

Természetesen a motoros lányok is felfedezték már a gyönyörű helyszínt. A címlapképen Fodor Brigitta szerepel, őt @brgtt22 néven találod meg az Instagramon, de az M1 köztévé meteorológusa, a szintén motoros Molnár Csilla is ellátogatott nemrég ide kiskutyájával.

Ha még sikerül lencsevégre kapnod a motorodat a virágzó vérszilvák között és megosztod a közösségi médiában, ne felejtsd el megjelölni a @csajokamotoron oldalt, hogy mi is tovább oszthassuk.

A képek alapján egy játékot is kitaláltam nektek, a részletekkel hamarosan jelentkezem.

Csak szólok, hogy hétvégén láttam már virágzó repceföldet is. Ha jól sejtem, az lesz a következő fotótéma az Instagramon a pipacsmező és a szénabálák előtt.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x