CsajokKiemeltMotoros divat

Saját felszerelés: Caberg Konda nyitható bukósisak

Caberg Konda BukósisakEz lenne az a darab, ami a legfontosabb lenne, mégis sikerült ezzel a legjobban mellényúlnom…

Mikor 2 éve volt a balesetem, a Nolan N103-as bukóm tönkrement, új után kellett nézni, méghozzá gyorsan. Nem volt nagy keretem rá, bánom is, hogy nem gyűjtöttem még egy kicsit.

Mindenképpen jet sisakot szerettem volna, a zártban kényelmetlenül érzem magam. A Caberg ideális választásnak tűnt, férjemnek is az van, elégedett vele – látszólag. Egy üzletben felpróbáltam pár modellt, a Konda volt az, ami a legjobban illett a fejemre, kényelmes volt és árban is belefért. Azonban ott helyben nem vettem meg, az interneten rendeltem egy ugyanolyan méretet, sokkal olcsóbban.

A Vaterán találtam 39 900 Ft-ért. Megjött gyorsan-épségben, és az első útnál nem is volt vele baj. Utána jött a feketeleves: először is, a párom szerint – és szerintem is sajnos… – „hörcsög pofim” van benne. Lehet használni a fantáziát! Hosszabb úton borzalmas, szó szerint elzsibbad az arcom, szorítja a fejem, és ez 2 év után sem változott.

Zajosnak nem annyira zajos, mint mondjuk egy Arai, de azért zúg a fejem 150-200 km után. Esőben is kipróbáltam, párásodik egy picit, semmi nem segít, viszont legalább nem ázik be.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Caberg konda 02A plexi és az áll rész nehezen nyitható, két kéz kell hozzá, azaz menet közben lehetetlen. Elvileg van hozzá külön kommunikációs szett, ehhez nem volt szerencsém.

Nekem matt fekete van, amit szintén elkerülök a következő bukónál, sokkal sérülékenyebb, mint elsőre gondoltam, hiába néz ki jól.

Nem is tudom, van-e igazi előnye… talán az ára, meg a beépített napszemüveg. Nem ajánlom, nem volt jó vétel. Ha legközelebb lesz lehetőségem, és újat veCaberg, Konda, szek, messziről kerülöm ezt a márkát, csakis a bevált, számomra tökéletes Nolant fogok venni.

Időközben párom is bevallotta, hogy neki sem ez a legjobb sisakja, kényszerből van neki is. Reméljük, idén sikerül mindkettőnknek Nolant venni! Addig iszom a saját fekete levesem, mert ez van, ezt kell használni.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük