KultúraMotorokMotoros képMotorozás

Pasi, akire gerjedünk – Peleskey Bence modell imád motorozni

peleskey bence modell4Peleskey Bence modell mondhatni világvándor, hiszen Algériában nőtt fel, s karrierje kapcsán is járja a világot. Mindezek mellett, imád motorozni, fiatalon quadversenyző volt. Amellett, hogy szexi fotókat kaptunk tőle, sok mindent elárult a modell szakma kulisszatitkaiból – az intim fotózásokról is – és arról, hogyan tartja karban a testét…

Peleskey Bence social media managerként, illetve modellként dolgozik, számos különleges fotósorozatban láthatjuk. Szerencsére, Bence még az igazi férfiideált testesíti meg, hiszen napjainkban egyre több rózsaszín pólós/inges “pasit” látunk, lányos testalkattal.

Nos, modellünk hosszú hajával, szakállával, tetovált bőrével, igényesen kigyúrt izmaival – bármilyen motorra képzelve – beindítja a csajok fantáziáját. Nem véletlen, hogy karrierje egy motoros fotóval indult be, mégpedig egy Harley-Davidson-on ülve, amelyet persze vezetett is…

De kezdjük az elején, hiszen Bencének nem mindennapi gyerekkora volt!

Ahogyan olvastam, nem az átlagos magyar gyerekek életét élted, hiszen Algériában nőttél fel. Milyen volt egy hétköznapod gyerekként?

– A kilencvenes évek elején tértünk vissza újra Magyarországra. A harmadik osztályba csatlakoztam vissza, ami azért járt némi munkával, főleg a Szüleim és a tanáraim számára. Nálam tényleg csak kevés szerencsésebb gyermek lehetett ezen a világon, mert az aprócska kis várost és közvetlen környezetét még maga Rejtő Jenő is megirigyelte volna, ahol felnőttem. Az ablakomat kitárva az Atlasz hegység vonulatait láthattam és persze minden kő alatt lapult valami kigyó, vagy skorpió. (Előzetesen szigorúan felhívták a figyelmemet, hogy még csak véletlenül se babráljak vele… persze muszáj volt és rendre találkoztam is valamelyikkel.) Narancs- és citromfákon tanultam meg fára mászni és kulináris viszonylatban is egy teljesen új világ tárult elém. Néhány kilométerre már a Földközi-tenger mosta a partokat, és amikor tehettük, mindig ott voltunk a szüleimmel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az érettségi után, miért indultál neki a világnak? Milyen országokban jártál?

– Egy nagyon kedves barátom édesanyja (Lencsi mama) lakott és dolgozott Izraelben, még az 1990-es évek derekán. Az egyik hétvégén pont ott voltam náluk, amikor Lencsi mama hazajött és elkezdett mesélni… (Ne feledjük, hogy akkoriban az internetet maximum hallomásból ismertük és ha valaki informálódni szeretett volna a nagyvilág dolgairól, akkor neki még például könyvtárba kellett járnia.) Egy egész délutánt átsztorizott, majd emlékszem, hogy egymásra néztünk a cimborámmal és a következő rövidke, ámde annál velősebb párbeszéd zajlott le: – Megyünk? – Megyünk!

16 évesek voltunk és senki sem vett komolyan minket. (Sosem vesznek.) Aztán tessék, itt vagyok most 20 évvel és megannyi országgal később! Tényleg sok helyen jártam, azokat sorolnám, ahol éltem is: Algéria, Izrael, Új-Zéland – 2 ízben is, egyszer északi-, egyszer déli sziget -, Guatemala, Panama, Írország, Anglia, Franciaország, USA, Málta, Malaysia…

peleskey bence modell3

Nyelvtanulás szempontjából, nagyon jól indultál az életben. Gondolom, ennek áldásait azóta is érzed… Hiszen mi van itthon? Több százezer fiatalnak még a diplomája sincs meg a nyelvvizsga hiányában.

– Az igazság az, hogy ez az egyik legfontosabb dolog az életemben. Nem túl korán, de még időben rájöttem arra, hogy mekkora szerepe is van egy idegen nyelvnek az ember életében… főleg, ha az az angol. Tulajdonképpen egy világútlevél. Ennyi jövés-menés közepette, azért volt, hogy bajba sodortam magam, de a nyelv segítségével, valahogy mindig sikerült jól kikeverednem a különböző helyzetekből (ezt most le is kopogtam virtuálisan). Lenne pár ötletem oktatásügyi miniszterként, hogy milyen tudás fontos a való életben való boldoguláshoz, az egyszer biztos, de erre a kérdésre térjünk vissza 20 év múlva…

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük