fbpx
CsajokMotoros divat

A legjobb csajok és motorok egy csokorban – 2017-es Dreamgirls naptár

dreamgirls calendar 01A Dreamgirls Calendar már 20 éve rendszeresen jelenik meg, mely saját piacán, az első helyen szereplő csúcstermék.

Készítője a Christmas Starwest nevű cég, a közelmúltban dobta piacra a világszerte ismert naptár jövő évi kiadását, melyben válogatott szépségek találhatók mind a női nem, mind a motorok tekintetében.

A legjobb minőségben készülő, igazán menő kiadványban természetesen a világ 13 legszebb nője pózol a nem kevésbé előkelő amerikai motorkerékpár legenda válogatott darabjai mellett.

2017-es Dreamgirls Calendar egybegyűjti a rajongók számára a legújabb Harley-Davidson modelleket és néhány tökéletesen helyreállított, patinás gépet, melyek a múlt, és a jelen vágyott tárgyai egyaránt.

Ezek a motorok és a gyönyörű csajok garantálják azt, hogy hónapról hónapra megfelelőképp díszítik majd azoknak a férfiaknak a falát, akik rajonganak a bomba nőkért és a motorokért. Karácsonyi ajándékként egy motoros számára az egyik legjobb választás a kevesebb, mint 5000 forint értékű falinaptár.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha te is lennél naptárlány, töltsd fel egy jó minőségű motoros képedet (bukósisak nélkülit) a 2018-as Csajok a motoron naptárjának galériába, hogy az olvasóink majd szavazhassanak a 12 naptárlányra!

dreamgirls calendar 02

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x