CsajokMotoros divat

Vásárolj 20% kedvezménnyel a CsamShop-ban Black Friday alkalmából!

black friday 2019Ha november utolsó pénteke, akkor Blak Friday, amiről mi sem, illetve ti sem maradhattok le! Vegyél Csajok a motoron ajándékot magadnak vagy szeretteidnek 20% kedvezménnyel csak egy napig!

Magam is sokkot kaptam a gondolattól, hogy hét végén már december van és már csak három hét van karácsonyig. Nem tudom, te hogy vagy vele, de idén nem voltam olyan rendes kislány, mint máskor és egyelőre még a gondolataimban sincs a karácsony szelleme… hogy ki mit kapjon azt a gondolatot pedig próbálom elhessegetni…

Persze nyilván nem fogom megúszni én sem az ajándékvásárlást, ahogy te sem. Hiába nézek könyörgő szemekkel a férjemre, hogy mentsen meg, adjön valami támpontot, ő csak annyit tud rá válaszolni, hogy egyszer mindenki kibírja, ha nem kap semmit, vagy csak valami jelképeset… de persze ha így történne, nem rá nézne azegész család gyilkos szemekkel, hanem rám.

A Black Friday talán erre is jó: a kereskedők most a szemünk elé kerülnek, tukmálják a portékájukat, és ha netén valóban kedvezményesen is juthatunk hozzá valamihez, amire egyébként is szükségünk van, az nagy szerencse.

Nem vagyok a túlvásárlás híve, ezért sem kedvencem a karácsony, mert ilyenkor óhatatlanul is kerül a lakásba néhány felesleges csetresz azoktól, akik nem ismernek és nem tudják, hogy mindek örülnék igazán. Vagy legalább azt tudhatnák, hogy nem örülök a csetreszeknek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szerencsére a csajok a motoron termékei nem ilyenek. Egy motoros pólónak, bögrének, motoros kendőnek vagy egy motoros matricának mindenki örül, az sosem fölösleges. A motoros nők pedig egyenesen odavannak érte, ha a kedvenc hobbijukhoz passzoló ajándékot kapnak… és persze így van ez a férfiakkal is.

A lehetőség, hogy a Csajok a motoron termékeiből vásárolj mindig adott, de olyan alkalom ritkán adódik, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg őket. Na ez a péntek most ilyen alkalom lesz.

Holnap Black Friday vagyis Fekete Péntek. Ebből az alkalomból a CsamShop-ban a Csajok a motoron saját termékeit 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a BF2019 kuponkód felhasználásával. Csak rakd a kiválasztott remékeket a kosaradba és fizetésnél írd be a kuponkódot a megfelelő rublikába! A rendszer automatikusan levonja a kedvezményedet.

Az akció ezúttal csak 5000 Ft vásárlási összeg fölött és csak a Csajok a motoron saját termékeire vonatkozik. Azokra a termékekre, amelyek eleve akciós áron szerepelnek az áruházban nem vonatkozik a kedvezmény. A kosárba persze berakhatod őket, de azokból nem vonja le a kedvezményt a rendszer.

A kuponkód már él, úgyhogy jó vásárlást kívánok holnapra, és kellemes, meghitt készülődést a karácsonyi szezonra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük