fbpx

Múlt századi luxus: Luxy bukósisak sikkes nőknek

altA Luxy sisakja az 1960-as évek stílusát csempészi be a modern mindennapokba.

Valahogy a motoros retro számomra mindig összekötődik a Vespával, és úgy tűnik, ezzel nem vagyok egyedül. A Luxy Vespa fantázianevű sisakját a bubi frizura, és a sikkes nők ihlették.

A tervező Daniel Don Chang unta már az egyhangú jetsisakok tömkelegét, így megálmodta ezt a luxus sisakot, amit mindennapi ingázáshoz is ajánl. Reményei szerint ez a kis sisak arra ösztönzi majd a nőket, hogy büszkék és elbűvölőek legyenek motorozás közben is.

Arról nincs információ, hogy mennyire felel meg az európai szabványoknak. Azonban nem csak emiatt vannak fenntartásaim. A homlok fölötti ívről nekem valahogy mindig az a kép ugrik be, ahogy egy darázs/bögöly/méhecske beszorul oda.

Viszont, ha az utcára nem is sikerül betörnie, a divatmagazinok valószínűleg rábuknak majd, mint hipertrendi kiegészítőre.
Nektek bejön? Felvennétek motorozáshoz is?

alt

alt

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x