CsajokHírekMotoros divat

6 ajándéktipp motoros csemetéknek

motoros mikulsEgy vérbeli biker baby már kiskorától fogva úgy tudja, hogy még az Angyalka is motoron érkezik.

Valószínűleg, minden gyerek gondolatai a motorozás körül forognak, hogy „utánozzák” a nagyokat. Az ovis unokaöcsém nemrég megkérdezte tőlem, mikor lehet tetoválása… Másnap vettem neki tetkós rágót… egyelőre… De, addig a pár évig, míg felnőnek a kicsik, már lehet őket szokatni és ismertetni a motoros dolgokkal.

Motoros babák kislányoknak

Barbie VespaA Barbie örök darab a mini hölgyemények játék repertoárjában, amelyekből sohasem elég. Van már tetkós Barbie, mesefigurás Barbie, modell Barbie, konyhatündér Barbie, akkor már csak egy motoros Barbie hiányzik, egy tündéri Vespával.

 

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kiscsajos bukósisak

motoros sisakA kislányok 99,9%-ának a rózsaszín a kedvenc színe, tehát mindent ebben a színvilágban akarnak. Ha már egyszer motoros csajt szeretnénk belőlük nevelni, kezdhetjük egy tündéri rózsaszín bukósisakkal.

 

 

Motoros táskák kislányoknak

motoros kistskaHa a kis csajok megkérdezik, hogy vigyék el Barbie-t motorozni, mert nincsen oldaltáska a gyerekmotorjukon, muszáj kerítenünk egy valamirevaló rózsaszín táskát. Az útravalóról nem is beszéltünk, hiszen vinni kell még innivalót, egy kis nasit… Ken-t, hogy Barbie-nak legyen pasija…

 

 

Baba bodyk motoros kisbabáknak

motorosnak születtem baba body zöldA biker szülők imádják a csöppségeket olyan ruhákba öltöztetni, amelyek hűen tükrözik hovatartozásukat. És persze, vicces látvány a tündéri babákat ehhez hasonló öltözékben látni. Ilyenkor készülnek az életre szóló fotók, amelyeken mindig nevetni fognak a gyerekek, ha felnőnek. Szóval ha ti i motoros család vagytok,vagy a baráti körben született kisbaba, tökéletes ajándék lesz ez a body.

 

Motoros előkék

Csajok a motoron motoros baba előke rózsaszínAz előkét nem hagyhatjuk ki a gyűjteményből, hiszen ez alap, egy mini bikernek. Hogy néz az ki, hogy motoros találkozón kiskutyás előkét tesznek a kicsi nyakába? Kikéri majd magának, ha nagyobb lesz, higgyétek el… Jobb ezért biztosra menni!

 

 

Motoros felszerelések gyerekeknek

gyerekprotektorA nagyobb srácokat se hagyjuk ki, akik már esetleg vezetnek kisebb motorokat. A szokásos garnitúra beszerzésével, mint a bukósisak, motoros kesztyű, biker csizma, térdvédő, protektor, és így tovább, igazi, komoly motorost nevelhetünk a gyerekekből. Jobb, ha már az elején megtanulják, hogy biztonságos felszerelésre van szükségük.

A motoros ajándékoktól mindig be vannak sózva azok a gyerekek, akik biker környezetben nőnek fel… Tehát, hajrá motoros szülők!

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük