CsajokHírekMotoros divat

Itt a BMW 2014-es motoros ruha kollekciója!

bmw-motoros-ruha3-2014A BMW Motorrad vásárlói és rajongói számos új fejlesztésnek, illetve jól bevált termék továbbgondolásának örvendhetnek: az első osztályú biztonsági megoldásokkal kínált motoros ruházat, valamint az igényes szabadidő- és rajongói cikkek olyan kollekciót alkotnak, amely vonzóvá teszik a 2014-es motoros szezont.

Minden motoros felszerelésének legfontosabb eleme a bukósisak. A BMW Motorrad sisakjainak az aktív és a passzív biztonság területén egyaránt számos teszten kell megfelelniük, a Német Nemzetközi Motorkerékpár-bajnokságon (IDM) például Race sisakokban állnak rajthoz versenyzőink.

Mivel a bukósisak a motoros életstílusáról is sokat elárul, a BMW Motorrad sisakjainak minden értelemben egyfajta „Best of” terméknek kell lenniük, anyagaik, technikájuk, biztonságuk és dizájnjuk tekintetében egyaránt.

A System 6 EVO, az AirFlow 2 és az új Legend sisak kiváló példa erre.

A BMW Motorrad a legmodernebb motoros ruházattal készül erre a szezonra. Az új StreetGuard az egész sorozatra kiterjedő ötletes extrák és kényelmi megoldások jellemezte profi túraruhaként mutatkozhat be, míg a pihekönnyű és kiváló szellőzésű AirFlow kétrészes nyári túraruházat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Számos új megoldással érkezik a Sport 2 motorosruha is, a sportos adottságok és a biztonság mellett a kényelemre is nagy hangsúlyt fektető vásárlók számára.

A csizmák és a kesztyűk minden motoros felszerelésének alapvető elemei. Az erőteljes Gravel bőr enduro-csizma valóban mindenfajta úton optimális megoldás. A változékony időjárás okozta meglepetések a víz- és szennyeződésálló Cover AirFlow csizmaborítás révén előzhetők meg.

A kiváló szellőzésű és kényelmes AirFlow nyári kesztyű szintén rendkívül könnyű, s a biztonság terén is jelentős pluszt kínál. Nem jelenthetnek problémát az időjárás-változások és hőmérsékletingadozások a Two in One kesztyűben: forradalmian újszerű kétkamrás felépítésével e sportos túrakesztyű könnyedén alkalmazkodik a pillanatnyi körülményekhez.

A BMW Motorrad által a motorosok számára kínált kabátokat magas fokú funkcionalitás és vonzó dizájn jellemzi.

Az AirShell és NeonShell kabátok feltűnő színeikkel az új szezonban is kiváló észlelhetőséget biztosítanak.

A modern Boulder dzseki minden szabadidő program ideális kísérője. Lezser használt hatású külsővel (Used-Look) érkezik a BlackLeather dzseki, amely elnyűhetetlen vízibivaly-bőrből készül.

A FivePocket nadrág könnyed stílusa mellett nem ismer kompromisszumot a biztonság terén sem: noha megjelenésében laza farmer benyomását kelti, valójában teljes értékű motoros nadrág. A funkcionális Summer nadrág lezser Cargo-stílusában a rövidebb utakra illetve a forró napokra ideális.

A BMW Motorrad kínálatát különböző funkcióruhák széles választéka teszi teljessé. A Phase Change high-tech anyagból készülő PCM Ride kabát valóságos „légkondicionáló berendezésként”, szólóban és motoroskabát alatt hordva is ideális megoldás.

Hasznos segítők az optimális észlelhetőséget biztosító sárga HighViz láthatósági mellény és a motorost alacsony hőmérsékleteken is kellemes melegben tartó HeatUp mellény.

Még több kép a galériában

A BMW Motorrad különböző maszkjai, nyakmelegítői és kendői a motorozás zavartalan élményét szolgálják – a zordabb napokon is.

Újdonság a passzív biztonság területén a NPL protektorok palettája, amelyek a lehető legmagasabb fokú ergonómia jegyében készültek, s konstrukciójuk hatékony ütésvédelem mellett kínál kényelmes viseletet. E protektorok például az új AirShell és NeonShell kabátokban és a FivePocket nadrágokban jelennek meg.

A BMW Motorrad rajongói haladnak a divattal, amiben a BMW Motorrad Style szabadidős kollekciója is segíti őket, az egész család számára készült igényes ruházattal és stílusos kiegészítőkkel.

A középpontban itt három olyan kollekció áll, amelyek nem hagynak kielégítetlen kívánságot: a BMW Motorrad Style Logo összeállítás mindazok számára ideális megoldás, akik divatos ingekkel, robusztus kabátokkal, sőt még csomagjaikkal is ki kívánják fejezni a BMW motorkerékpárok iránti szenvedélyüket.

A BMW Motorrad Style Urban az aktuális nagyvárosi trendek jegyében született, diszkrét, ám rendkívül igényes ruházati és kiegészítő-kollekcióként.

Lezserség, és hamisítatlan műhely-hangulat jellemzi a BMW Motorrad Style Vintage kollekciót, amelynek minden egyes darabja – a pólóktól a napszemüvegeken át, egészen a szerszámtartóig – a „cool” és stílusos megjelenés garanciája.

[wpdiscuz-feedback id=”f8afcxwn99″ question=”Megtaláltad a számodra és a pasidnak legmegfelelőbb BMW-s cuccokat?” opened=”0″]Megtaláltad a számodra és a pasidnak legmegfelelőbb BMW-s cuccokat?[/wpdiscuz-feedback]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük