CsajokMotorokMotoros divatMotorozás

Viselnél poénból éjszakai motorozáskor neon sminket?

neon sminkA “legszebb öröm a káröröm” alapon, morfondíroztam azon, vajon egy éjszakai motorozás alkalmával mit szólnának az emberek, ha levennéd a sisakod és valami ütős neon smink nézne vissza rájuk…? A fotó tükrözi igazán, mire gondoltam!

Most gondolj bele, mondjuk ne adj’ isten, megállít egy rendőr, te félrehúzódsz és leveszed a sisakod… A meghökkenéstől szólni sem tud a delikvens és máris el van felejtve minden.

Bár, minden ember más: van aki jót nevet az ilyen humoros próbálkozáson, van aki támadásnak veszi. De vannak bizony olyan félelmetes kendők, amiket az arcunk elé téve, olyan, mintha egy csontváz ülne a motoron. 

Tehát, ezzel ki is magyaráztam a félelmetes neon sminket, aminek nem muszáj persze ijesztőnek lennie, hiszen pillangók is lehetünk. De ennek csak a képzeletünk szabhat határt!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fotó: youtube.com

Mit szólsz az ötlethez? Bevállalnád?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük