fbpx

Ma van a boldogság világnapja

az igazi boldogsag motoronTalán még nem késő szólnom, hogy ma van a boldogság világnapja, úgyhogy tegyél olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek!

 

2012-ben nyilvánította az ENSZ március 20-át a boldogság nemzetközi napjává, mondván “boldogság keresése az emberi lét egyik alapvető célja”. Erről azt hiszem, tudnánk mesélni, hiszen mi másért is kezdtünk volna el motorozni például, mint hogy boldogok legyünk.

“A boldogság nemzetközi napjának ötlete a kis himalájai buddhista királyságtól, Bhutántól származik. Az ázsiai ország a világon elsőként vezette be a bruttó nemzeti boldogság fogalmát lakosai jólétének mérésére, mondván, hogy az többet elárul, mint a bruttó hazai össztermék, a GDP.” – írta 2012-ben a HVG.

Ma van egyébként a tavaszi napéjegyenlőség is, tehát indul a tavasz, úgyhogy most már semmi nem állhat a boldogságunk útjában!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x