fbpx

Februárban mutatkozik be Justin Bieber és a Vespa közös projektje

Justin Bieber Vespa Együttműködés 2022

A kreativitás felfedezésének, a stílus és a dizájn megünneplésének, valamint a jó szórakozásnak a vágyától vezérelve Justin Bieber és a Vespa 2022 egyik legváratlanabb és legizgalmasabb együttműködésére készül. Kíváncsi vagy már milyen robogót tervezett a tinibálvány?

A világ legnagyobb popsztárjának és a klasszikus olasz márkának találkozása nem véletlen találkozás. A stílus és a dizájn állandó ihletforrás Justin számára, míg a Vespa mindig is közel állt a zene és az ifjúsági kultúra világához, bár nem biztos, hogy a fiatalok közül kerültek ki a legnagyobb Vespa rajongók.

Nyilván az együttműködés célja az is, hogy a – már ugyan már felnőtté vált – tinisztáron keresztül újabb vásárlókat nyerjenek meg a márkának. Míg a két évvel ezelőtti Christian Dior együttműködés a luxusmárkák szerelmeseinek szólt, ezúttal a fiatalok kerülnek majd célkeresztbe. Bár ne menjünk ennyire előre.

„A rajongóim tudják, mennyire szeretem a sportot: gördeszkát, jégkorongot, kosárlabdát, BMX-et. Mindig is vonzott a stílus, a kecsesség és a sebesség keveréke” – mondta Justin Bieber. “Izgatottan várom, hogy a Vespa ikonikus olasz dizájnján dolgozhassak.”

Hamarosan kiderülnek a részletek is, várjuk együtt a két kortárs globális ikon, Justin Bieber és a Vespa izgalmas új együttműködésének 2022-es leleplezését.

#JustinBieberXVespa #Vespa #Justin Bieber

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x