CsajokMotoros divat

Új német kollekció

altA BMW Motorrad 2012-es motorosruha- és kiegészítő kollekciójából már vígan válogathatnak az érdeklődők.

A motoros ruházat kínálatát, mely számos új elemet tartalmaz, két fő csoportra osztja a gyártó.

A BMW Motorrad Ride a bukósisaktól a hátizsákig a funkcionális, a BMW Motorrad Style pedig a ruházati kiegészítő termékeket foglalja magába.

2012-ben is számos új- és továbbfejlesztett cikkel találkozhatunk a BMW Motorrad Ride termékcsoportban: gondosan megválasztott és a legmodernebb technológiával megmunkált anyaguk, biztonságos kivitelük, valamint divatos megjelenésük kiváló minőségű motoros ruházati termékekké teszi őket.

Igazi újdonság az AirFlow 2 bukósisak, amely mind kedvező alaktényezőjét, mind hatásos szellőzését tekintve igazán méltó nevére. A BMW Motorrad motoros ruházat meghatározó eleme a TourShell, a Start, a Sport 2, a DoubleR és a KlimaKomfort2 motorosruha.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A BMW Motorrad 2012. évi motorosruha kollekciójában megtalálható kabátok és nadrágok segítségével még változatosabban tud hozzáöltözni a motoros azokhoz az alkalmakhoz, amikor a járművét használja.

A Boulder, a Neon, az Urban és a Venting kabát például nemcsak az Allround és a Summer 3 nadrághoz passzol nagyon jól, hanem egyúttal a BMW Motorrad valamennyi motoros ruhájával is összekapcsolható az e célra szolgáló cipzáras adapter segítségével.

A BMW Motorrad Style néven futó, 2012. évi kiegészítő ruházati portfolió egyik tagja, a BMW Motorrad Style Heritage, régi motorkerékpárokat örökít meg kabátokon, felsőkön és pólókon, továbbá középpontba állítja Ernst Jakob Hennét, a legendás pilótát.

A BMW Motorrad Style Urban funkcionális kivitellel ötvözi, és akár önálló, minőségi szabadidő-kollekció formájában tálalja a sportos eleganciát. A BMW Motorrad Style Motorsport pedig a versenyzés híveit szólítja meg új termékeivel.altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük