MotorbemutatóMotorok

Yamaha MT-07: A mindenki számára megfelelő motorkerékpár

Yamaha MT-07 2021A japán szubkultúra által ihletett és a leglátnokibb tervezők által létrehozott MT-07 nem sokkal az első MT-09 megjelenése után érkezett meg; a 2014-es év jelentette az Európa utcáin domináns erővé váló új Hyper Naked szegmens valódi kezdetét.

A motorkerékpárok világa változóban volt, és a Yamaha élen járt a vállalat hosszú és jeles történetében a két legjelentősebb új modell piacra dobásával. Az eddig eladott több mint 250 000 egységgel az MT sorozat a Yamaha által valaha gyártott legsikeresebb sorozatnak bizonyult.

Amikor az MT-07 először megérkezett 2014-ben, kevesen ismerték fel, milyen hatalmas hatást gyakorol majd ez a 690 köbcentis, kéthengeres naked motorkerékpár az európai piacra. De amint az első gépek megjelentek az utcán, elindult a szóbeszéd, hogy ez nem egy közönséges motorkerékpár. Elég volt egy tesztvezetés, hogy az ügyfél rájöjjön: az MT-07 valóban más típusú gép.

Az MT a „Master of Torque” (kb. „a nyomaték nagymestere”) rövidítése. A kiváló, a keresztsíkú technológiát alkalmazó motor igazolta, hogy hű a nevéhez. A lineáris nyomatékával élvezetessé teszi az MT-07 vezetését bármilyen vezetési körülmény esetén is.

A kompakt váz az agilitás és a stabilitás ideális keverékét adta a járműnek – a finom ergonómia és a természetes üléspozíció pedig nagy sikert aratott minden korosztálynál és tapasztalati szinten. Leegyszerűsítve: az MT-07 egy mindenki számára megfelelő motorkerékpár – versenyképes árával pedig indokoltan állítható, hogy kategóriájában a legjobb ár-érték arányt képviseli.

Az európai motorosok tudják, mit akarnak, és hamar rájöttek, hogy ez az elérhető Hyper Naked nagyon különleges alkotás. A piacra kerülés óta több mint 125 000 MT-07 (teljes teljesítményű és 35 kW-os együtt) modell eladásával messze ez a Yamaha legkeresettebb motorkerékpárja, és 2014 óta minden évben az első számú modell a naked kategóriában, közel kétszer annyi eladott egységgel, mint az utána következő riválisa.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Következő generációs Yamaha MT-07: Progresszív evolúció

Yamaha MT-07 2021Mint kategóriájában az első naptól kezdve a legkeresettebb naked modell, az MT-07 pontosan azt adja a Yamaha-vásárlóknak, amit egy motorkerékpárban szeretnek – ez teljesen egyértelmű. A 2021-es MT-07 a tiszta, új generációs MT genetikáját tükröző, jellegzetes új külsővel Európa kedvenc naked motorjának progresszív evolúcióját képviseli, és kihangsúlyozza ennek a kiemelkedően sikeres és nagyon kedvelt középsúlyúnak az alapértékeit.

Olvasd el, mit gondol Ivett az MT-07-ről!

Számos továbbfejlesztett alkotóelem, többek között a megnyerő és karakteres EU5-ös motor, valamint az erősebb első fék fokozza az MT-07 kategóriaelső vezetési élményét – az általános minőségérzetet új LED-es fényszóró, irányjelzők és helyzetjelző lámpák, valamint LCD-műszerek beépítése teszi teljessé.

A széles kormány, az új tartály és ülés hozzájárul a kényelmesebb, függőleges vezetési üléspozícióhoz, a legújabb Michelin sportabroncsok pedig magabiztos úttartást biztosítanak – és tovább növelik az élményfaktort.

Az új színek és a kifinomult részletek genetikáján látszik az MT-család DNS-e, és a rendkívül versenyképes árfekvésű MT-07 versenyben van, hogy megőrizze vezető pozícióját, mint a mindenki számára megfelelő motorkerékpár, amely a kategóriája legjobb ár-érték arányát kínálja.

Lapozz, még nincs vége!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük