fbpx

Rekordok az Intermoton

altPörgős napokon van túl Köln városa, a múlt héten lezajlott INTERMOTra több, mint kétszázezer ember volt kíváncsi.

Bár a kiállítás hosszú évek óta az egyik legmeghatározóbb esemény a motor gyártók számára, az idei rendezvény mégis túlszárnyalt minden eddigi sikert. Európa minden tájáról érkeztek látogatók, akik nem csak az európai premiereknek lehettek szemtanúi. Sok gyártó ugyanis itt leplezte le a világon elsőként a 2013-ra, 2014-re tervezett új járműveit.

 

A rekordszámú látogatottság és a kiállítók egyre növekvő száma is bizakodásra ad okot a szektorban. A kiállításon természetesen nem csak a benzin hajtotta kétkerekűeket lehetett szemügyre venni.

Az elektromos motorok és robogók csarnokában sem volt sok idő a pihenésre. Az emberek egyre környezettudatosabban próbálnak élni, ehez pedig a közlekedés zöldebbé tétele is szorosan kapcsolódik.

Még több kép a galériában!A túra, sport és custom motorok idén saját csarnokban, látványos díszletek közt kerültek kiállításra. Bemutatásra került az angol biker kultúra, és számos más motoros klub is kiállítóként mutathatta be magát, ami igazán üde színfolt volt.

Az off-road szerelmesei sem maradtak látnivaló nélkül: számukra szombat este kitárult a Laxness aréna ajtaja, hogy élőben követhessenek végig az MX illetve a Freestyle bajnokságok egy-egy fordulóját.

Akiket pedig inkább a legújabb felszerelések, kiegészítők, azok árusok csarnokában biztosan megtalálták a legérdekesebb darabokat.
A szemerkélő az eső ellenére, legalább ezer ember vett részt a kölni katedrálisban celebrált ökumenikus istentiszteleten.

A következő kiállításra sem kell már sokat várni, novemberben ismét EICMA Milánóban!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x