MotorbemutatóMotorok

Itt vannak a 2013-as Harley-Davidson modellek

Harley-Davidson 2013-as 110 éves jubileumi modellOktóber 5-én mutatták be hivatalosan a Neszmélyi közi Bázisban a 2013-ban 110. évfordulóját ünneplő amerikai motormárka legújabb modelljeit.

Az új modellek mellett egyúttal megismerhettük a 110 éves évforduló alkalmából egy egész éven át tartó programok eseményeit is. A rendezvények Harley-Davidson rajongók millióit fogják össze világszerte, hogy együtt ünnepeljék a szabadságot, az önkifejezést és a közös kalandozásokat.

A 12 jubileumi rendezvényt magába foglaló egész éves naptár a már meglévő Harley-Davidson találkozókat is tartalmazza. A találkozókat tíz országban és hat kontinensen szervezik, Észak-Amerika-, Dél-Amerika-, Európa-, Ázsia-, Afrika- és Ausztrália-szerte.

“A 110. évforduló a Harley-Davidson történetének legnagyobb ünnepsége lesz, amely egy teljes éven át minden kontinensen megrendezésre kerül” mondta Mark-Hans Richer, a Harley-Davidson marketing vezetője. “Azonban nem csak a jubileumot ünnepeljük idén, hanem egyúttal a szabadságot is, amely összeköt minket, és ami a Harley-Davidson-életérzés nélkülözhetetlen része.”

Még több kép a galériában!A regionális ünnepségeken túl a Harley-Davidson két nagyszabású rendezvényt is szervez Rómában és Milwaukee-ban. A 2013. júniusi római találkozó keretein belül Ostia partjainál két óriási koncert várja a Harley-rajongókat a Stadio Olimpico-ban, illetve XVI. Benedek pápa közbenjárásával egy motoráldásra is sor kerül Róma szívében, a Vatikáni Szent Péter téren.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A vatikáni programok megelőlegezése képpen múlt szerdán, október 3-án, a Harley-Davidson cég egyik alapítójának unokája, Willie G. Davidson és a fia, Bill Davidson, aki jelenleg a Harley-Davidson Museum igazgatóehelyettese, Rómába látogattak.

A 2013-as események nyitányaként két darab Harley-Davidson üzemanyagtankot írtak alá, amelyek egy-egy motorra lesznek felszerelve. Az egyiket motort visszaszállítják a Harley-Davidson múzeumba, ahol ki fogják állítani, a másikat pedig egy jótékonysági alapítvány  részére árverezik majd el.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük