HírekMotorokMotorozás

Érdemes a KTM-nél tanulni: ha végzel, kapsz egy motort

KTM képzés ajándék motorralA KTM nemcsak a motorok átadásával tünteti ki a legjobb tanoncait, hanem egy úgynevezett “felvételi garanciával” is, ami minden tanulóra vonatkozik, aki a képzését sikeresen fejezte be.

2020-ban 10 különböző szakma 28 szakmunkás tanulója fejezte be tanulmányait a KTM AG-nál. 12-en jó, 16-an pedig kiváló vizsgát tettek. Ezt a teljesítményt honorálta a KTM egy-egy motorkerékpárral, egy belső rendezvény keretei között, a biztonsági szabályok betartásával, a KTM Motohall-ban 2020. október végén

2004 óta a KTM azzal próbálja motiválni a képzési rendszerükbe jelentkező tanulókat, hogy mindazok, akik a gyakorlati vizsgát kiválóan teljesítik, kapnak egy motort. A képzés költségét is a motorgyár állja, valamint garantálják, hogy a végzetteknek munkahelyet is biztosítanak.

A tanulóképzés kibővítése

KTM képzés ajándék motorralA KTM bővíti a tanulók gyakorlati képzését, ami a szakmunkások legfontosabb képzési módja. Aktuálisan kb. 2,5 millió eurót invesztáltak a tanulóműhely kapacitásbővítésébe. 2020. szeptember 1-én 50 új tanuló kezdte meg gyakorlati képzését a KTM-nél, ezzel jelenleg 170 tanuló, 13 különböző szakmában képződik itt.

Habár a tanév még csak most kezdődött, már folyik az új tanoncok keresése, akik 2021 őszén kezdik meg tanulmányaikat a KTM AG-nál. Ha te is szeretnél a szerencsések között lenni, akkor akár már 8 általánossal is jelentkezhetsz ezen a linken. Azért a nyelvtudás nyilván előfeltétel.

A kép alapján felmerül a kérdés, hogy tényleg ilyen arányban van a tanítványok között a “gyengébbik nem” vagy csak a csajok jobban hajtanak a motorra. [wpdiscuz-feedback id=”lo02vakxxq” question=”Szerinted?” opened=”0″]Szerinted?[/wpdiscuz-feedback]

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük