fbpx

Új Yamaha XV950 és XV950R

A Yamaha most kitárja az egyedi átalakítások kapuját az XV950 és XV950R motorok esetében.

 

 

Az eredeti épített motorok jellegét és személyiségét friss, neo retró, japán külsőbe csomagolták a bobberek vevői előtt.

A kompakt és stílusos XV950 és XV950R alacsonyra helyezett ülésével kifinomult és agilis vezetési élményt biztosít, de megőrzi azt a bizonyos karaktert is, ami egy ilyen egyedi gép birtoklásának nélkülözhetetlen része.

A Yamaha letisztult stílusa és a látható fém alkatrészek a motorok nemes egyszerűségét hangsúlyozzák, a kéthengeres, V-elrendezésű blokk pedig a lendületes teljesítményről és a megkérdőjelezhetetlen megbízhatóságról gondoskodik.

Főbb jellemzők: továbbfejlesztett szívórendszer a kimagasló hatékonyságért; kompakt légszűrő a megnövelt nyomaték érdekében; megnövelt teljesítmény alacsony- és középes fordulatszám tartományban; a blokkot körülölelő, 2 az 1-be kipufogócső; gumicsillapítókkal ellátott kuplung a könnyű működtetés érdekében; rozsdamentes acél burkolatok; kettős bölcsőt formázó váz a könnyű kezelhetőség és mozgékonyság érdekében; 12 küllős, könnyűfém felnik opcionális ABS-szel; úszóágyazású, 298 mm-es hullámos tárcsák; 12 literes, könnycsepp alakú üzemanyagtartály.

A végletekig leegyszerűsített, mégis stílusos XV950 tökéletes belépőt jelent az egyedi átalakítások világába. Az XV950R ötvözi a bobberek laza stílusát, a továbbfejlesztett felfüggesztésnek köszönhető sportos jellemzőkkel.

A Yamaha XV950 és XV950R ősszel kerül a márkakereskedésekbe. Az XV950 esetében kérhető ABS-es kivitel is, míg az XV950R-nél az ABS a széria felszereltség része.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x