CsajokMotoros csajok

Pataky Bea és a kristályos Street Bob

pataky bea 9892Az EDDA énekesének felesége 16 éves kora óta motorozik. Első paripája egy 535-ös Yamaha Virago volt. Négy és fél éves kisfia mellett újra van ideje régi hobbijára, ezúttal egy Street Bobot választott.

Első ránézésre fel sem ismertem a Harley-Davidson 2006-os, 1600 köbcentis Street Bob modelljét, ami bemutatásakor itthon is sok motoros csaj szívét megdobogtatta. A magas kormányos, együléses chopper nekem mattfekete… Bea viszont már a megrendelésekor tudta, hogy egyedi fényezése lesz, ezért fényezetlenül vásárolta idén tavasszal.

Valójában a motor csak optikai tuningon esett át, hiszen a fényezésen kívül szinte minden gyári rajta. A szép formájú doboz gyári extra, a plexi pedig csak szükséges felszerelés, amit a gyors bilincseknek köszönhetően néhány mozdulattal akár a tulajdonos maga is le tudja szerelni. Bár Bea szerint nem illik a motorjára, azért praktikus, amikor az autópályán igyekszik tartani a tempót a fiúkkal. Az eredeti ülés is megmaradt, csak Bea áthúzatta, hogy passzoljon a motor színéhez.

A későbbi tervekben szerepel még esetleg a markolatok és a lábtartók lecserélése valami látványosabbra, és egy bukócső, csakhogy megvédje a motort… habár Bea azt állítja, hogy ő fatalista (vagy inkább determinista?), ezért nem fél a balesetektől. Ezért fordulhat elő az is, hogy nyáron kabát nélkül motorozik nagy melegben a városban. Azt is bevallotta, hogy mivel általában nem fázós, nincsen például bőrkabátja sem protektorokkal.

Még több kép a galériában

A motorját ezúttal a Luxusautó Show-n a Chrystal Design cég standján csodálhatjuk meg. A megjelenés apropója, hogy az egyedi fényezés mellett a csillogó Harley-t közel ötezer Swarovski kristállyal is feldíszíttette tulajdonosa. Az ezernyi apró ékkő szinte teljesen beborítja a műszerfalat és a tank középső konzolját, és egyedi motívumok tűnnek fel a sárvédőkön és az oldaltáskákon is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

patakybea 9855A motor alapszíne gyöngyház-fehér, színesen csillogó csillámokkal, amit egyedileg kevertek ki Bea évek óta viselt körömszíne alapján. Erre került az airbrush, aminek témája szintén nem volt kérdés, hiszen Beát nagyon érdekli az ősmagyar kultúra – nemrég íjászkodni is elkezdett.

A sárvédőket a tatárlaki amulett díszíti. A minta eredetije egy kb. 7000 éves régészeti lelet, aminek felirata magyarul, rovásírással olvasható. A tankon pedig egy angyalszárny, ami ebben az esetben nem arra utal, hogy a motor sofőrje egy angyal.

A cikknek még nincs vége, lapozz tovább!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük