CsajokHírekTetkó a csajokon

Szavazz október legjobb tetkójára!

megara036Idén utoljára vetélkedhetnek a legjobb tetoválások az összesen 100 000 Ft összértékű díjakért. Az októberi mezőny ismét nagyon vegyes: van, aki egy apró, csajos ábrával nevezett, de komoly méretű és nagy számú tetoválással rendelkező versenyzők is ringbe szálltak.

A „Tetkó a csajokon” versenyre ebben a hónapban összesen 26 nevezés érkezett. A döntés ismét a ti kezetekben van. Mielőtt szavaznátok, nézzétek végig a képeket, érdemes!

A szavazás ebben a hónapban október 24-30-ig tart, eredményhirdetés október 31-én lesz.

Mostanra már szeptemberi nyertesünk is kézhez kapta ajándékait, és talán már a címlapfotózás nyertesei is tudják a pontos időpontot.

Támogatóinknak köszönhetően értékes ajándékokkal lesz gazdagabb az a hölgy, akinek a tetoválására legtöbben szavaznak októberben. Van olyan, aki nagyobb eséllyel, több tetoválással is indul a versenyen.

Még több kép a galériában!

Októberi nyereményeink:

1 helyezett:

Egy egyedi, Csajokamotoron.hu logót ábrázoló, Swarovsky kristályokból kirakott 170X70 mm méretű motorékszer a Crystal Design jóvoltából, 38 600 Ft értékben
10 000 Ft értékű vásárlási utalvány a Ticci Ruhaszalonba
10 000 Ft értékű vásárlási utalvány a Bázis Motor üzleteibe
10 000 Ft értékű fehérnemű vásárlási utalvány a Bad Flirt Kft.-től
10 000 Ft értékű tetoválás vagy piercing utalvány a White Horse tattoo üzletébe
10 000 Ft értékű ajándékcsomag a Csajokamotoron.hu-tól
Fél éves Wild magazin előfizetés
Fél éves Tattoo magazin előfizetés.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2. helyezett:

6 000 Ft értékű tetoválás vagy piercing utalvány a Toa tattoo üzletébe
6 000 Ft értékű ajándékcsomag a Csajokamotoron.hu-tól

3. helyezett:

4 000 Ft értékű tetoválás vagy piercing utalvány a White Horse tattoo üzletébe
4 000 Ft értékű ajándékcsomag a Csajokamotoron.hu-tól

Különdíj:

A Tattoo Magazin szerkesztősége által választott nevező részére egy címlapfotózás a magazinba.

Dóra

A hátamon tényleg van egy “aprócska tinta hagyaték”!

Xib

Nekem minden a 10 évvel ezelőtti válásomkor kezdődött, a jobb lapockámon egy delfinnel, Laluk mester műveként, akihez azóta is (egy kivétellel, amit megbántam) ragaszkodom. Tényleg úgy van, ahogy mondják: ha egyszer elkezded, nem lehet abbahagyni. Mindig azon gondolkozom, mi legyen a következő. Nálam ez azt jelentette, hogy a lapockámon levő delfin után következett a derekamon levő nonfiguratív ábra (nekem ezek jobban tetszenek). Majd a jobb karomon levő eltévelyedés, ami aztán később kialakult, és két részletben a „hátamra kúszott”, de még szeretne folytatódni.

Anita

Wildcat

Két „kicsikém” van. A Luciferem kerek 10 esztendős, a derekamon, a cool head-ek 4 évesek. Imádom mindkettőt, s nem bántam meg. A hátam sorsa jövő év elejére dől el, mindenképp monumentális alkotás elé nézünk. Üdv miden tetováltnak és a „még” szüzeknek! Wildcat

Csutika

A tetkómat a 2007. augusztusi keszthelyi motoros találkozón csináltattam. Nekem, és a családomnak nagyon tetszik. Üdv: Csuti

Rohamka

A hátamon/nyakamon lévő tetoválás lépésről-lépésre készül, folytatódik, ahogy épp kedvem szottyan. A csípőmön lévő felirat egy életszakasz lezárása után került rám, mint egy jelzés, vagy aláírás, ugyanis a saját keresztnevem arabul. A bokámon lévő tetoválás még gimnazista időszak maradványa, dacolva a szülők „nem lehet kislányom” tiltásával. Nos, mégiscsak elkészült, és 9 hónapig aludtam zokniban. Azután csak előbukkant… krízist okozva a családban. Viszont túléltük! Kiegészítésnek van még sminktetoválás a pofimon (a szám le is lett fotózva), és egy pici az ujjamon (az fotózhatatlan).

Anna

Úgy gondolom, 20 éves korom ellenére sok (7) tetoválással rendelkezem… ezeket röpke 2 év alatt szereztem. Szeretnék még többet, mert mindegyik tetoválás engem tükröz. Mindegyiknek megvan a jelentése számomra, de 2 dolgot nem szeretek: amikor kérdeznek, hogy „miért pont ezt”, és „fáááááájt?” Mindenki nézze meg a tetoválást és rájön a jelentésre… Köszönet Ádámnak és mindazoknak, akik segítettek vagy mellettem álltak…

Brinda

Nekem egyelőre csak egy tetoválásom van, de ezt én magam rajzoltam meg és Farkas Karcsi készítette el.

Gixxergabi

Mónika

Dragonfly

A tetoválásom 2 éve készült, a jobb lapockámon található. A választásom a erre a nonfiguratív ábrára esett, mert ezek állnak igazán közel hozzám. A szem pedig azért, mert sokan mondják, hogy a szem a lélek tükre, és ezt én is így gondolom. További terveim vannak tetoválásra, csak még a pontos helyet kell megtalálni.

Anikó

A tetoválásom, évek óta folyamatosan készülget, de mindig találok valamit amit szeretnék javítani, vagy bővíteni. Azt hiszem ez látszik. Egyébként ez három tetoválás, csak már egybefolytak egy kicsit. Van a bal karomon egy virágos téma, ami félig-meddig japán ihletésű. A hátamon egy sárkány, kicsit kínai ihletéssel, és van a bal karomon belül egy begombázott kobold. Sajnos a képen nem látszik teljes egészében.

Mazsi

Ez a hátam… eddig jutottunk, mert a pasim szerint ha kitöltetném, túl férfias lenne. De nekem így is tetszik, imádom.

Zsófi

Nagyon szeretem a pillangókat, ezért is van rajtam ez a tetoválás, pillangó örült vagyok egy szóval.

Rossina

A tetováláshoz, azt hiszem nem kellene külön kommentárt fűznöm, mert motoros körökben illik ismerni, amit ábrázol.

Szilvi

Nusi

Mindkét tetoválásom két éve nőtt hozzám, és egy „Gonosz” művésznek köszönhetem őket!

Zümi

Kis szerencsehozó manócskámmal szeretnék részt venni a versenyben!

PéTéNé

Éva vagyok, 1 éve motorozom. A motoron a kabalám egy nagy csíkos cica. Mivel imádom ezt a ravasz, kis talpraesett állatot, és magam is hasonló természetű vagyok, 3 éve a derekamra tetováltattam a Kíváncsi Cicát.

Katalin

 

Heni

Szóval ez az én tetkóm. Jelenlegi formájában még elég friss, 2007. augusztus 20-án készült. Előtte egy meglehetősen csúnya non-figuratív forma volt alatta évekig. De most már nagyon büszke vagyok rá. Különleges jelentése nincs, de nekem nagyon tetszik a minta, IMÁDOM!

Zsuzsanna

Zita

Nekem ez a három tetoválásom van. A hátamon egy paradicsommadár van és számomra a szabadságot jelképezi. A vádlimon található tetoválás, a baby ördög („háború gyermeke”), nem túl nőies, de nagyon szeretem, és nemsokára elkészül a másik oldalra a testvére a „jó oldalról”. A kulcscsontom alatt található nonfiguratív virág ikertetoválás, mert a nővéremnek is van ugyanott ugyanaz, ami számunkra az örök összetartozást szemlélteti.

Tünüske

Az én tetoválásom nyáron készült, nagyon büszke vagyok rá. Az én pillangóm!

Drixa

20 éves koromban készült az első tetkóm, de igazán csak másfél éve „lendültem bele” a tetkók gyűjtésébe. Nagy segítségemre volt ebben a három alkotó, akik egyben jó barátaim is: Hírt Attila (Törpe) Kaposvár, Pap János Kaposvár, és Rubecz Péter Nagyatád. Ezer köszönet nekik!!!

Megara

A tetoválásomról csak annyit hogy imádom!! Olyat szeretem volna, ami egyedi nem hétköznapi, csak nekem van. Így a mester rajzolt nekem egyet papírra, ami ezután felkerült a derekamra.
Judit

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük