fbpx

Szurkoljunk Sapkáéknak!

sapka timemachineHivatalosan augusztus 6-12-ig tart majd az idei, 67. Sturgis Rally az Egyesül Államok-beli Dél-Dakota államban, de a motorépítő világbajnokságra benevezett motoroknak már augusztus 3-án jelentkezniük kell a regisztrációnál. Ha minden igaz, a magyar versenyző és motorja – Sapka és a Time Machine – már úton is van, hogy újabb babérokat szerezzen kis hazánknak.

 

A negyedik Motorépítő Világbajnokságra már tíz héttel az esemény előtt nagyjából minden nevezési hely elkelt. Úgy tűnik, a rendezvény új otthonát a Champions Park-ban már azelőtt kinövi, mielőtt egyáltalán berendezkedhetett volna. A kiállító cégek listája is figyelemre méltó, hiszen a motorépítő szektor legjobbjai (S&S Cycle, Custom Chrome, Pingel, Weld Wheel, DNA Specialty, Engenuity, Lyndall Racing Brakes) mutatják be újdonságaikat, és árusítják alkatrészeiket.

Az idei nevezők között ismét a világ élvonalából kerülnek majd ki az egyedi alkotások, de persze az Európa bajnokság helyezettjei, így a Freestyle kategória győztese bérelt hellyel rendelkezik majd. A Time Machine-t a győzelem óta itthon is számtalan rendezvényen láthattuk, de a legnagyobb élmény az alkotóknak, a Sapka műveknek, és a rajongóknak is az, hogy a versenyre már működőképesen utazik ki az időgép. Csak azért nem saját lábán, mert közben át kell szelnie egy óceánt. Szurkoljunk mindannyian együtt a magyar motornak!

headerlogo w

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x