fbpx

Szavazz július legjobb tetoválására!

Három hét alatt tizennyolc bátor, vállalkozó szellemű hölgy gondolta úgy, hogy versenybe száll a legjobb tetoválásért járó díjakért. Azt, hogy melyikük tetoválása a legjobb, ti magatok dönthetitek el.

Támogatóinknak köszönhetően értékes ajándékokkal lesz gazdagabb az a hölgy, akinek a tetoválására legtöbben szavaznak. Van olyan, aki nagyobb eséllyel, több tetoválással is indul a versenyen.

Még több kép a galériában!A nyeremények:

10 000 Ft értékű ajándékcsomag a Csajokamotoron.hu-tól

10 000 Ft értékű fehérnemű vásárlási utalvány a Bad Flirt Kft.-től

10 000 Ft értékű tetoválás vagy piercing utalvány a White Horse tattoo üzletébe

Egy éves Tattoo Energie magazin előfizetés

Fél éves Wild magazin előfizetés

 

Edit

Jégcsaplány

Nekem 2 tetoválásom van. Az első, amit csináltattam az a jobb lapockámon van, egy pegasus. A második az egy rózsa volt szalagokkal a bal bokámon, de úgy éreztem az számomra kevés. Ezért úgy döntöttem, hogy egy kicsit megnagyobbítom, így lett belőle a madaram. Ha valaki jobban megnézi, azért látszik, hogy hol van a virág benne…

Ágnes


Andrea

Az én büszkeségem egyben az Õrangyalom is!

Clau

Három tetoválás díszíti testem, mindegyik egy „nagy esemény” után készült – most nyáron jön majd a negyedik. Cápa, delfinek, és amire a legbüszkébb vagyok, az orka a bal bokám alatt a lábfejem belső részén. Én találtam ki a helyet, egy ismerős rajzolta meg, és varrta fel. Kétszer is át kellett menni rajta, mert nagyon kényes helyen van, a folytonos mozgástól könnyen kopik, ezért már a farkincája sem látszik olyan nagyon, a cipők miatt, de ettől függetlenül imádom, és mindig is büszke leszek rá! A nyár végére egy bálna farkcsapásával a vízbe fog bővülni a vizi emlősök társasága, ő lesz az első nem ragadozó.

Gitta

Laura


Anna

Már nagyon régen szerettem volna tattoo-t, mert bátyámnak is vannak. Legelőször ez motivált, hogy fel meri vállalni és ez nagyon tetszett! Aztán ahogy alakult a baráti társaság, mindig akadt olyan, akinek volt tattoo-ja. Föleg, amikor koncerteket jártam, fesztiválokat. Úgy gondoltam akkor, hogy a tattoo egy olyan dolog, ami életem végéig elkísér és a múltat jelzi. Ezt a mai napig így is gondolom!
Első tattoo-m akkor csináltattam, amikor elmúltam 18. Úgy éreztem, hogy a szüleimet ezzel megóvóm, mert tudtam, hogy nem szerették volna ha csináltatok előbb. A bátyám is 18 éves kora előtt csináltatta, és tudom, hogy haragudtak érte. Nem akartam családi balhét, pedig úúúgy akartam a tetoválást.
Az elsőt Édesanyám állta (ez az élet fintora
Smile). Ez volt a Sex Action tattoo. Ez a derekamat díszíti. Utána nem telt bele 1 hónap, már került is a hátamra a színes, nagyobb motívum, az angyali szárnyak, glória, ördögi farok és szarvak. Ez nekem az ellentéteket szimbolizálja, a rossz és a jó ellentétét. Ezt folytatni is fogom, a két oldalára (az ellentétek fokozása miatt) egy ördögi lány kerül, a másik oldalra egy angyal.
Ez utána került a hasam jobb oldalára a 2 dobókocka lánggal, majd a jobb felkaromra a szalag Rock And Roll felirattal, amit úgy érzem nem kell magyaráznom!!! Majd a bal karomra a pin-up-os csaj a nagybőgövel, ami a Rockabilly életérzést szimbolizálja. Aztán jött a Mobile felirat a két kereszttel, ami a barátom beceneve. Legutóbb, de nem legutoljára a könyökömre került fel a kártyalap 4 jele, ami nálam a szerencsét, a szerencsejátékot jelzi, és ebben a gondolatvilágban tuti, hogy fog még minta kerülni rám!
Nagyon sok minta van a fejemben, aminek egyenlőre csak a pénz szab korlátot, meg a suli, ahova járok! De szerintem, aki egyszer belekóstol az nem tudja megállni. Amint megcsináltatja a tattoo-t, már azon agyal, hogy hova és mi legyen a következő minta.

Réka

Tizennégy éves voltam, amikor elvesztettem részlegesen mindkét bátyóm. Bár a szeretet távolról is összekötött minket, úgy gondoltuk, ha kijönnek a böriből, megpecsételjük ezt a nagy testvéri szeretetet! EGY TATTOO-válással! Hát sikerült! Mindhármunkon egy sárkányfej van egy érdekes L betűvel. Nekem az alhasamon, vagyis a puncim fölött. Azért lett sárkány, mert ketten is a sárkány évében születtünk, és a Sárkány a Kínaiaknál a hatalmat, az erőt, és a szerencsét vonzza. Az L betű a családi nevünk kezdőbetűje.

Nikoletta

Ez a tetkóm 2 éve készült. Van több is, de ez a kedvencem, mert úgy érzem kifejez engem. A madár már önmagában is a szabadság szeretetét sugallja, mint a motorozás is. A nyíl a csőrében a horoszkópomra utal. A tetkós nevét is kifejezetten én kértem, mert imádom a munkáit.

Dorottya

Ezt a tetkót 2 éve csináltattam. Egy FOX jelet ábrázol.

Éva


Tünde

Nincs különösebb jelentése a tetoválásomnak, csak annyi, hogy nagyon csodálom a lepkéket.

Orsolya

Régóta szerettem volna már egy tetoválást, de aztán mindig eszembe jutott, hogy mi lesz vele később. Aztán az egyik vizsgaidőszak annyira megviselt, hogy gondoltam, megérdemlek m&;aacute;r valami jutalmat. Így eldöntöttem, hogy végre megcsináltatom. Hogy mi legyen, számomra egyértelmű volt. Amióta az eszemet tudom, a Hair a kedvenc filmem, szépségkirálynőket megszégyenítően hirdetem a világbékét, és feltett szándékom rendet tenni a világban. Így Picasso békegalambja lett a motívum. És hogy hol? Az egyetlen olyan részemen, ahol kilátszik a csontom a medencecsont mellett, a köldökömtől jobbra.

Zsófi


Szonja

Erzsébet

Még csak pár éve van tetkóm, igaz néha kicsit megbámulnak, ki félve, ki nyíltan. Ehhez tudni kell, hogy 48 éves vagyok. Az első tetkóm a karomon volt, mivel már gondolni kell arra is, hogy csak úgy mutat, ha nem ereszkedik meg a bőr (sajnos ez a korral jár). A másik a hátamon van. Erről csak annyit, hogy egészen kicsi virágot akartam, de ez lett belőle.

Wera

Olyan tetoválást szerettem volna, ami kifejez valamit (nem mint a nonfiguratív hülyeségek), elárul egy kicsit rólam, nagyon esztétikus, realisztikus és szépen kidolgozott. Frank Frazetta és Boris Valejo műveiért mindig is rajongtam, így a választás sok böngészés után egy Frazetta képre esett (kis átalakításokkal). Hádészre nagyon büszke vagyok, és már érik az idő a tesójára.


NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x