CsajokHírekTetkó a csajokon

A legjobb deréktetoválás 2009

dane tattoo derekMinden résztvevőnek gratulálunk a derekukat díszítő szép ábrákhoz, és reméljük, legközelebb ismét szerencsét próbálnak majd. Az első helyért szoros küzdelem folyt, a szerencsés nyertes értékes ajándékokkal lesz gazdagabb.

Az idei tetoválóverseny első fordulójában a lányok derekát díszítő ábrák versenyeztek egymással. Ez az igazán nőies testdíszítési mód igen népszerű a hölgyek körében, hiszen ha akarjuk látszik, ha akarjuk nem, de a csípőnadrágok divatjának korában szinte mindig odavonzza a tekintetet.

Ezúttal összesen tizenketten gondolták úgy, hogy megmutatják olvasóinknak azt, amit a ruha többnyire eltakar, majd a szavazás közben még ketten csatlakoztak a már versenyben lévőkhöz.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában! Ezúttal legjobban Dane virágos, indás tetoválása tetszett a szavazóknak, őt minirossi követi a sorban egy nőies, nonfiguratív mintával. Ica chopper elejét ábrázoló, igazán motoros témájú ábrája most csak a harmadik helyre volt elegendő. Nekik, és a többi résztvevőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A következő fordulóban egy kevésbé elrejthető tetoválás-fajta kerül górcső alá: a lábon lévő ábrák a lábfejtől a csípőig bárhol lehetnek. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. A május 17-ig beérkező mintákra május 19. és június 7. között lehet majd szavazni.

 

minirossi tattoo 004icatattoo221

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük