fbpx

Minek igazi tetoválás?! Itt a Prinker, ami nyomtat a bőrödre!

prinker tattooTisztára olyan, mint egy tintasugaras nyomtató… Kiválasztjuk vagy megrajzoljuk a kívánt mintát és a kis szerkezet a bőrünkre nyomja – ami körülbelül 3 napig ott is marad.

A Prinker egy dél-koreai cég, amely előállt ezzel a találmánnyal. Úgy működik pontosan ez az egész, hogy okostelefonos alkalmazásunkon kiválasztjuk az ábrát, elküldjük az adatot a kis nyomtatónak, a bőrünkhöz tartjuk és egy gombnyomásra ott a minta.

A festékanyag abszolút bőrbarát, mert olyan festéket használ a Prinker, amely a kozmetikai iparban elterjedt.

Szappannal bármikor lemosható, viszont a tiszta víz nem hozza le, ezért a strandon is vagánykodhatnak a „tetoválásukkal” a gép használói.

A személyes használatra szánt nyomtató ára körülbelül 53. 000 forint körül lehet, ha esetleg megjelenik majd hazánkban is. Bár, erősen kétlem, hogy itthon ez a dolog széles körben elterjedne és tömegtermékké válna…

Forrás: nlcafe.hu
Fotó: youtube.com

Használnád a Prinkert vagy a hagyományos tetoválások híve vagy?

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x