fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Úsztál már friss tetoválással? – amit nem szabad…

tattoo summerA tetováltatók többsége betartja azokat a szabályokat, amelyeket a tetoválók elmondanak. Ezek között van az is, hogy tilos a friss tetoválást vízben áztatni. Egy texasi férfi meghalt emiatt…

A 31 éves texasi férfi 5 napos tetoválással ment úszni a Mexikói-öbölbe. 3 nappal később kórházba került, majd rohamasona elkezdett leépülni, s végül meghalt.

Egy orvosi szaklap, a British Medical Journal legújabb számában jelent meg az eset leírása. A férfi lábán viselte a tetoválást, s az úszást követően pár nappal elkezdett fájni a lába, rázta a hideg, lázas volt, s a tetoválása körül bepirosodott a bőr.

A Texasi Egyetem Orvosi Központjának gyakornoka, Dr. Nicholas Hendren így nyilatkozott az esetről: “A beteg állapota a nap folyamán gyorsan romlott: 12 óra leforgása alatt a szeptikus sokk kezdeti fázisából életveszélyes állapotba került. Röviddel a bekerülése után lélegeztetőgépre kellett tennünk, és erős antibiotikumokat kapott. Agresszív rehabilitációt kezdtünk, ám az állapota ezt követően ismét romlani kezdett, végül két hónappal a kórházba kerülése után belehalt a szeptikus sokkba.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az orvosok nem azért hozták nyilvánosságra az esetet, hogy a tetováltatástól rettentsék el az embereket, hanem azért, hogy figyeljenek oda az előírások betartására, ami a gyógyulási időszakot illeti.

Forrás: nlcafe.hu

Fotók: Invictus Tattoo, CNN

tetovalas fertozes

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x