fbpx

Hallottál már a „hárfás ikrekről”, akik a nagy rock slágereket dolgozzák át?

camille and kennerly kittGyönyörűek, tehetségesek, imádják a rock zenét. Mi kell még?! Ők Camille és Kennerly Kitt, akiknek kedvence az Iron Maiden, s már a negyedik számot dolgozták fel a zenekartól.

Amint megláttam őket, kapásból azt gondoltam, skandinávok, annyira jellegzetesek a vonásaik, a szőkeségük, a fehér bőrük. Nem tévedtem sokat! Igaz, hogy őseik Észak-Amerikába Skandináviából érkeztek, ugyanakkor a cherokee-vér még különlegesebbé teszi őket.

A zene! A lányok kicsi koruktól kezdve zenélnek, mégpedig először zongoráztak, majd jött a hárfa, s zenei konzervatóriumot végeztek.

A törékenységük szintén csak a látszat – mit ne mondjak -, ugyanis fekete öves taekwondosok és edzőként is tevékenykedtek.

Camille-t és Kennerly-t „Harp Twins” művésznéven ismerheti a közönség. És most nézzünk egy kis ízelítőt a munkásságukból, hiszen az Iron Maiden mellett olyan klasszikusokat dolgoztak fel, mint a Metallica, a Guns N’ Roses, az AC/DC, a Black Sabbath, a Pink Floyd és így tovább…

 

Forrás: hammerworld.hu
Fotó: Alchetron

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2020 december 1. 09:41

Ismerem őket! Azt nem tudtam, hogy harcművészek, azt viszont igen, hogy ha véresre pengetik az ujjaikat, akkor is folytatják a zenét. Fantasztikusak! Ekecs barátom “mutatta be őket nekem”, és egyből megragadott a zenéjük.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x