CsajokTetkó a csajokon

Magadra varratnád kedvenced mancsnyomát?

mancsnyom tetovalas4Azok, akik „igazi” kutyások, bármit megtennének kedvencükért, ahogyan a kutyus is értük. De igazából, bármilyen imádott állatról beszélhetünk, a mancsnyomát magunkra tetováltathatjuk.

Kutya, macska, papagáj, hörcsög és így tovább, kinek milyen kedvenc állata van otthon… A halakat most inkább kihagyom a felsorolásból, mert fizikailag kicsit képtelenség lenne hal-nyomot tetováltatni… Bár, semmi sem lehetetlen…

Tehát, ha imádjuk a tetoválásokat és az állatokat, akkor csak annyi a dolgunk, hogy elindulunk egy tetováló szalonba kedvencünkkel, akinek a mancsnyomát felviszik bármely testrészünkre, majd pedig felvarrják.

Az itt látható fotókon, találunk olyan mintákat, melyek hűen követik a természetességet, mások pedig szivárványszínű mancsokat tetováltattak magukra, hogy ezzel még különlegesebbé tegyék a képeket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Tetováltatnál magadra mancsnyomot? Vagy esetleg már van?

Fotók: BoredPanda

mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3mancsnyom tetovalas3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük