fbpx

Burt Munro unokaöccse újabb sebességrekordot állított fel

the spirit of munro indian scout 1Ötven évvel Burt Munro sebességrekordja után unokaöccse, Lee Munro megismételte a bonneville-i sómezőn felállított rekordot, és a kaliforniai El Mirage gyorsasági pályán új rekordot álltott fel egy egyedi Polaris Indian Scout nyergében.

Lee legnagyobb sebessége 186.681 mérföld/óra (300.4 km/óra) volt egy 1350 cm3-es v-twin Scout motoros motorkerékpárral az MPS-G kategórában. Ebben a kategóriában a módosított, benzinüzemű motorkerékpárok indulhatnak.

Lee Munro nagy-nagybátyja emlékére, a Burt Munro által saját kezűleg tuningolt 1920-as Indian Scouttal felállítot sebességrekord 50. évforduló alkalmából augusztusban Utah államban a bonneville-i sómezőn is megméretteti magát. Az előzetes eredmények eddig jó eredményekkel kecsegtetnek.

Szorítunk neki, hogy a nagy versenyen ő is ugyanolyan sikerrel járjon, mint annak idején Burt Munro, akinek történetét A leggyorsabb Indian című filmben követkettük nyomon. 

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x