EseményekMotorverseny

Honda Motoros Majális, Kunmadaras

vincze szandi kunmadaras 090501 3A csajok már megint nem hoztak szégyent ránk, szépen helytálltak a férfiak között május elsején, az idei első kunmadarasi gyorsulási futamon. Matusik Andi és Vincze Szandi is hozta a tőle megszokott formát. Andi a Szoci és a Moditvin kategóriában vihette haza az első helyezettnek járó serleget, míg Szandi a Sztreet 125-ben érte el a legjobb eredményt.

Már alig vártuk a napot, amikor elkezdődik a motorok dübörgése Kunmadarason. Idén már 12. alkalommal rendezte meg a Speed Riders MC a Kunmadarasi gyorsulási versenyt. Természetesen már kora reggel kezdetét vette a láz, hogy végre útnak induljunk és szemtanúi lehessünk a szebbnél szebb és gyorsabbnál gyorsabb motorok összecsapásának.

Telefonos egyeztetés után – randi a karcagi Penny parkolóban – öltözés és motorra pattanás. Sikeresen megtaláltuk egymást a CsamClub tagokkal, és még várni sem kellett sokat egymásra. Együtt gurultunk be a híres reptérre. Kerestünk egy megfelelő helyet a motoroknak, és megindultunk a tömegbe. Természetesen első út a büféhez vezetett. Gyors kávé és némi ásványvíz, gyors egyeztetés merre menjünk, hova üljünk.

Még több kép a galériában!Megnéztünk minden látni valót, mert hát volt miből válogatni. Szinte minden márka képviseltette magát. Volt minden, mi szem szájnak ingere. Idén először szabad bejárása volt mindenkinek a versenyzői depóba, ahol sokszor elég nagy tömeg gyült össze. Szegény versenyzőknek feldták a leckét.

Hosszas mászkálás és bóklászás után végre megtaláltuk a nekünk való helyet. Mindent élő egyenes adásból láttunk. Hihetetlen produkciót adtak elő a streefighterek. Elképesztő micsoda mutatványokra képesek a motorral. A gyorsulásra is volt nevező szépszámmal. Egyész délelőtt folyt az időmérés, hogy ki tudják válsztani a legjobb nyolcat. Mire a döntöre került a sor, teljesen kifáradtunk és felkészültünk a hazaútra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük