Hírek

Két és fél nő van a sturgisi motoros hírességek csarnokának 2020-as díjazottjai között

Sturgis Motorcycle Museum and Hall of FameA Sturgis Motorkerékpár-múzeum és a Hírességek csarnoka minden évben felkutatja a motorkerékpár-ipar legbefolyásosabb embereit, hogy így díjazzák elért teljesítményüket és általuk is biztosítsák a motorkerékpározás jövőjét.

Nyilvánosságra hozták az idei Sturgis Múzeum Hírességek Csarnokának (Sturgis Motorcylce Museum and Hall of Fame) idei jelöltjeinek listáját, amelyen olyan alkatrészekkel, kiegészítőkkel foglalkozó valamint előadóművészeti legendák kerültek fel, mint Allen Alvarez, Dave Mackie és Skeeter Todd, valamint olyan legendás motorépítők, mint Arlin Fatland és Don Hotop (Arlen Ness Életműdíj). Utóbbi 2002-ben a Freedom Fighter kategóriában már bejutott a Hírességek Csarnokába.

Elismerés jár azoknak is, akik elkötelezték magukat a “láng életben tartása” mellett és szembenéznek azokkal a kihívásokkal, amit a motorosok jogaiért vívott harc jelent. Az idei szabadságharcosok (Freedom Fighters) díjat Wayne és Susan Lettau kapják a helyi Sturgis ABATE klubból.

A nagyon kedvelt és elismert korábbi motorkerékpár kereskedés tulajdonos és motorépítő Micah McCloskey (Kalifornia), valamint Vicki “Spitfire” Sanfelipo regisztrált nővér, motorkerékpár-traumákra szakosodott és baleseti helyszínt kezelő szakértő, valamint Jody Perewitz, A Perewitz Cycle Fab-től. Korábban, még 2001-ben édesapját, Dave Perewitzet is az a megtiszteltetés érte, hogy bekerülhetett a hírességek csarnokába, úgyhogy bizton állíthatjuk, hogy nem esett messze az alma a fájától.

A Sturgis Motoros Hírességek Csarnokának idei beiktatási ceremóniája 2020. augusztus 12-én lesz, ha minden jól megy.

Sturgis Motorcycle Hall of Fame

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Forrás

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük