CsajokHírekMotoros divat

Van egy jó történeted? Írd meg nekünk!

a jo dolgok meg elottunk vannakEz az év ismét rólad szól, és arról, hogy hogyan tudunk segíteni egymásnak mi, motoros nők. Segíts te is a saját tapasztalataiddal!

A Csajokamotoron.hu tíz évvel ezelőtti megalapítása óta már rengeteg nőt inspirált a motorozásra. Nem titkolt célom volt, annak idején, hogy megmutassam a világnak, hogy:

  1. Már nagyon sokan vagyunk mi motoros nők.
  2. A motorozás nem ördögtől való dolog, bárki meg tudja tanulni, a nők is.
  3. A motorozás olyan kikapcsolódás, aminek segítségével csodálatos élményekben lehet részed.
  4. A motorozásnak köszönhetően rengeteg új barátra tehetsz szert.
  5. Gyönyörű helyekre juthatsz el, ha motorozol.

Hogy hogy lehet ezeket a dolgokat megmutatni a világnak? Leginkább cikkek és fényképek segítségével. Tíz éve írunk mindenről, ami a motoros nőkkel kapcsolatos, ami szerintem a motoros nőket érdekli, és persze rengeteg olyasmiről is, amik a motoros világ- vagy a motorsport hírei.

Hogy még jobban megismerjük egymást, és hogy még több nőt inspiráljunk a motorozásra, továbbra is szeretnénk minél több motoros csaj történetét bemutatni. Bármilyen sokan is vagyunk, azért legtöbbször még mindig kalandos belekezdeni a motoros jogosítványba nőként. Ha már legyőzted önmagad és a saját félelmeidet, még mindig ott a család, akik (ha ők nem motorosok) valószínűleg első reakcióként egyből eltiltanának.

De ezért vannak a barátok, hogy mindenben mellettünk legyenek, és mindenben támogassanak, ami nekünk jó. Szóval fontos az is, hogy jól válaszd meg a barátaidat! Na nálunk biztos csak olyanokkal találkozol, akik rajonganak a motorozásért, és noszogatni fognak, hogy vágj bele te is!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Írj magadról!

Ha neked is különleges, érdekes történeted van, és szeretnéd elmesélni a hozzád hasonló motoros nőknek, ráadásul még szívesen viselnél egy csinos, csajos motoros pólót, amit a megjelent bemutatkozásodért ajándékba adunk, írj nekünk! E-mail címünkre várjuk a legalább 1200 szó terjedelmű sztoridat néhány jó minőségű, nem telefonnal fotózott motoros képed társaságában. Az e-mailben írd meg a pólóméreted és a postázási címed is.

Ha már megjelent a bemutatkozásod, de szeretnél még egy pólót, ne keseredj el! Írd meg a motorod történetét! írd le, hogy miért épp ezt a modellt választottad, miért ajánlod (vagy miért nem) a hozzád hasonló motoros nőknek, mik a jó és rossz tulajdonságai. A szöveg szintén minimum 1200 szó legyen, és legyenek képek a motorodról is, és rólad a motoroddal együtt!

Ha még ez sem elég, és továbbra is dúl benned a grafománia, írj nekünk a felszerelésedről! Milyen bukósisakod, kabátod, nadrágod, cipőd és kesztyűd van? Milyen további kiegészítőket használsz, ami nélkül nem indulnál el motorozni? Hol vetted őket, mennyiért, és miért volt jó vagy rossz választás. Az e-mailhez csatolj képet is az említett ruhadarabokról!

Bármiről is írsz, írd meg a pólóméreted és a postázási címed, hogy ha megjelenik az írásod, el tudjuk küldeni az ajándék csajokamotoron pólód!

Ha nem érzed magadban az irodalmi vénát, akkor sem maradsz Csajok a motoron póló nélkül. Kattints az áruházunkra, és válaszd ki magadnak azt, ami legjobban tetszik. Saját tervezésű, kis szériás kollekciónkban egész biztos találsz magadnak egy szuper csinos darabot, amivel már jól indul majd a motoros szezon, ami most már rohamléptekkel közeledik!

 

Másról ís olvasnál? Írd meg a hozzászólásban, hogy mi az!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük