Hírek

Egyedi felnivel a mellrák ellen

egyedi felnivel a mellrak ellenAz amerikai, egyedi motorkerékpár felniket gyártó és forgalmazó Renegade Wheels rendhagyó formában igyekszik segíteni az aktivistákat a mellrák elleni harcban.

A cég vezetői úgy gondolták, hogy segítő szándékukat egy egyedi felni megtervezésével és legyártásával teszik kézzelfoghatóvá. A különleges felnik eladásából befolyó összegek nagy részét közvetlenül a „Susan G. Komen gyógyulásáért” elnevezésű, non-profit szervezetnek ajánlják fel.

A különleges motorkerékpár-alkatrész 21”-os átmérőben, és 3”-os szélességben készül, mely a teljesen krómozott kivitelezés mellett küllőiben a mellrák elleni küzdelem jelképét, a rózsaszínű szalagot formázza meg nagyon esztétikus, és feltűnő módon. A rózsaszín szín helyett természetesen egyéb színekben is kapható.

Az „Susan G. Komen gyógyulásáért” alapítvány honlapja a következő linken tekinthető meg: ww5.komen.org. Akit pedig a Renegade Wheels egyéb egyedi felnijei érdekelnének, virtuális kirándulást tehet a custom kerekek világában is itt: www.renegadewheels.com

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük