fbpx
MotorbemutatóMotorok

Chopper a mellrák ellen

prch1A Chopper Chick Crew, egy csupa nőkből álló motorépítő csapat élőben, a közönség előtt fogja megalkotni a „The Pink Ribbon Chopper”-t a Daytona Bikeweeken, Floridában. A lányok most először vesznek részt így együtt az idén március 3-11. között megrendezett eseményen, miután tavaly sikeresen zárult első hasonló akciójuk.

Általában nem szokatlan dolog, hogy egy-egy híres motorépítő műhely egy rendezvény néhány napja alatt összerak egy különleges motort, sőt ilyesmiről szól a Discovery Channel Biker Build-off versenye is. Arra azonban még nem volt példa, hogy egy nőkből álló társaság építsen meg egy komplett motorkerékpárt a kíváncsi nézők szeme előtt.

A tervek szerint a Chopper Chick Crew (Athena Ransom a Vagabond Chopperstől, JoAnn Bortles a Crazy Horse Painting-től, Jayme Gray a Pussycat Choppers-től, Katie Putnam a Mitch Bergeron Customs-tól és Sarah Lyon a Magnum Cycles-től) március 8-án délelőtt 10 órakor kezdenek neki a munkának, és kevesebb mint nyolc óra alatt rakják össze azt a motort, aminek terveit a Cool Cat Tattoo-nál dolgozó Danny rajzolta meg. Az eseményt a nemzetközi motorépítő mesterek szövetsége támogatja.

A csapat az elkészült motort az amerikai mellrák alapítvány számára ajánlja fel. Az alapítvány célja ugyanis, hogy minél kevesebb nőt érintsen a halálos kór, ezért az árverésen befolyt összeget megelőzésre és felvilágosításra fordítják majd.lowbow01lowbow02prch2

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x