HírekMotorbemutatóMotorok

Az új Piaggio Beverly: a motor, amely a városi mobilitás történetét írja – VIDEÓVAL!

Piaggio Beverly 300 2021A 2001-ben piacra dobott Piaggio Beverly forradalmasította a közepes méretű robogók piacát. Vonzó dizájnnal, ragyogó teljesítménnyel és rendkívüli biztonsággal rendelkező járművet vezetett be a márka.

Nemcsak nagy átmérőjű kerekei, hanem a motorkerékpár-típusú váz és felfüggesztések révén is különleges lett az új modell. A Beverly kereskedelmi sikerei mindig együtt jártak az állandó frissítésekkel, hogy az eladási listák élén maradjanak.

A legkifinomultabb városi felhasználók vágyainak tárgya

Húsz évvel az első generáció után a Piaggio Beverly teljesen megújult, még modernebb külsőt kapott, de megőrizte jellegzetes jellemzőit. A sportos, nagy átmérőjű kerekekkel szerelt robogó és a luxus GT tökéletes kombinációja lett, amely így egy rendkívül sokoldalú jármű.

Az új Piaggio Beverly ezért ideális robogó bármilyen használatra, a városi ingázástól kezdve – ahol agilitása és könnyű kezelhetőségre van szükség – egészen az elővárosi közép- és hosszútávú túrákig. Akár két személlyel is ugyanazt a stabilitást, erőt és legmagasabb szintű kényelmet biztosítja.


Az új dizájn követi az autóipari trendeket és a sportosságra összpontosít: a motor elejét teljesen átalakították, míg oldalnézetből a Beverlyre mindig jellemző sima és áramvonalas ívek jelennek meg. Ezek később feszesebb és erőteljesebb vonalakká fussanak össze, amelyek felé haladva egy felfelé hajló, karcsú hátsó idomban végződnek.

Az új Piaggio Beverly két új és erőteljes, a hpe családot (High Performance Engine – nagy teljesítményű motor) erősítő motorblokkal kerül összeszerelésre. A 300 és 400 köbcentis Euro 5 kompatibilis erőművek 19-, illetve 26 kW teljesítmény leadására képesek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Édes kicsi kísértés – Piaggio Beverly 300 2017 teszt

Az ultramodern motorblokk mellé egy rendkívül hatékony futómű-architektúra társul, amely a továbbfejlesztett felfüggesztéssel kombinálva garantálja a teljesítményt, a dinamizmust és a csúcsminőségű vezetési élményt.

Még több kép a galériában

A Piaggio Beverly a technológiai fronton is sokat fejlődött. Az új modellen egy újonnan kifejlesztett, kulcs nélküli rendszert mutattak be, amelynek segítségével úgy indíthatjuk el a járművet, hogy a távirányító végig a zsebünkben lapul.

A Piaggio Beverly két alapfelszereltségi csomaggal kapható: a Beverly, kifinomult és elegáns kivitelben, és a Beverly S, amelyet még sportosabb megjelenés jellemez.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük