fbpx

Pepper Massey az év asszonya

pepper02A Cycle Source magazin indén is megrendezte az „Év asszonya” választást. A szerkesztőség elsőre furcsállta a végeredményt, de végül megértették az olvasók döntését.

Pepper Massey-t 2007 végén nevezték ki a legendás, és 2008-ban már 68. alkalommal megrendezésre kerülő Sturgis Rally igazgatójává, ezért furcsa volt, hogy munkássága ennyire elismert a motoros magazin olvasói körében. Persze ha figyelembe vesszük, hogy ezt megelőzően ő volt a Sturgis Motorkerékpár Múzeum és Hírességek Csarnoka igazgatója, már mindjárt jobban érthető az eredmény.

A díjjal kapcsolatban Massey így nyilatkozott: “Azt hiszem, számtalan más nő megérdemelné, hogy jobban megismerjék munkáját, mint én. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok, és megtisztelve érzem magam. Ahogy sokan mások, én is keményen dolgozom, mert szeretem a munkámat, így aztán sokkal kevésbé tűnik munkának, sokkal inkább szórakozásnak, még a legnehezebb napokon is. De a legjobb az egészben az a rengeteg ember, akiket megismerek és azok a kapcsolataim, amiket a motorkerékpárok körül eltöltött évek során építettem fel. Nagyon boldog vagyok, és nagyon élveztem, amíg idáig eljutottam.”

Közben az USA első számú múzeuma, amely a motorkerékpárok történetével foglalkozik, egy új bemutatóra készül. A 2008 márciusában nyíló, kb. 750 négyzetméternyi kiállítási területen közel száz, a motorozást kedvelő sztár emléktárgyait, és felbecsülhetetlen értékű motorkerékpárjait gyűjti össze “MotoStars: Celebrities + Motorcycles” címmel.

A híres, mozifilmekben szereplő motorkerékpárok között megtalálható lesz az a 2004-es MV Agusta F4-SPR, amelyet Will Smith vezetett az ” Én, a Robot” című filmben. Olyan egotikus, épített motorkerékpárok is ki lesznek állítva, mint amit Austin Weiss készített a “The Black Eyed Peas” frontemberének, és Carlos Mencia-nak.

A történelem során a motorkerékpáron vezető szerepet játszottak a híres emberek egy részének életében is. Mindegy, hogy ők kalandorok, gyűjtők, építők vagy sportolók, minden egyes motoros sztárnak egyedülálló története van. Mindegyikük másképp kezdte, más volt a motivációja, és ezeket az apró, privát titkokat a múzeum látogatói mind megtudhatják a rajongott híres emberekről.131207amdlogopepper01

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x