HírekKultúraMotoros film

Hiánypótló: Művész Zoli YouTube csatornát indított a restaurált veterán motoroknak

Amihez nyúl, abból csoda születik. Közismert mondása: “Miért nem csinálsz egyet?” És ezt komolyan is gondolja. Most csinált egy YouTube csatornát. Iratkozz fel te is!

Művész Zoli anno a Kisképzőre járt, és a kreativitás mindig is jelen volt az életében. Mindenhez IS ért, de ha nem, akkor hamar kitanulja. Elsősorban a kreatív dolgok érdeklik.

Ezért is ragadt rá “A Művész” név.

Amikor felújítottuk a lakást, mindenhol oda illő, méretben passzoló sarokkádat kerestünk. A Művész csak annyit kérdezett: Ha ilyen nehéz találni készen, miért nem csináltok egyet? Neki egyszerűnek tűnt, mi inkább keresgéltünk még, amíg egy nem tökéleteset, de elég jót találtunk.

Ő nem éri be az elég jóval…

Az ő fürdőszobája például egy csoda. Aki járt már nála tetováltatni, bőrmunka- vagy motorfestés miatt, lehet, hogy volt olyan szerencsés, hogy megcsodálhassa A Művész által festett, Alfons Mucha stílusában készült falfestményt.

Amikor még együtt őriztük a magyar hagyományokat, akkor ő készítette a honfoglalás kori stílusú tegzeket az íjaknak, a hagyományőrző süvegeket és egy gyönyörű, festett,bőr álomfogót kaptunk tőle nászajándékba.

Ő készíti a tetoválásainkat. Bármilyen ötletet megvalósít és gyönyörűen kivitelezi a bőrre. Az utóbbi időben jártam párszor nála.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorozás mindig megmaradt.

Akár üvegre fest, akár tavat épít, akár kertet rendez éppen, a motorozás örök szerelem nála. Az évek alatt számos motorja volt már és rengeteg motoros jár-kel az országban, akiknek a motorját szintén ő fényezte. Természetesen ehhez is ért. Művészi mestere az airbrushnak.

Az utóbbi néhány évben érdeklődése a veterán motorok felé fordult. Menthetetlennek tűnő, rozsdás vasakat vásárol össze a börzéken, amikből azután az eredeti motorokat tökéletesre restaurálja. Vagy éppen olyan tökéletlenre, amilyen egy százéves motor lenne, ha közben nem járta volna meg a bolhapiacokat kosarakban.

Számtalan ilyen alkotáson van már túl, amit szerencsére folyamatosan dokumentált. A kész motorokról időnként megjelennek bemutatók a motoros magazinokban – én is írtam már róla.

Az új idők szelei azonban a papír magazinoknál sokkal gyorsabb, aktuálisabb híreket kívánnak. Mivel újságot még nem nyomtat magának (bár mintha rémlene valami ilyen ötlet is), más csatornát kellett keresni, ahol bemutathatja alkotásait.

Így született meg a YouTube csatornája az elmúlt hűvös, esős szombati napon. Bár a Művész még ismerkedik ezzel a médiummal, máris 6 db. motort csodálhatsz meg az elmúlt évek alkotásai közül.

Iratkozz fel te is, nem fogsz csalódni a tartalomban!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük