Hírek

Bikes, Camera, Action!

hdfilm 02A Harley-Davidson marketingesei tisztában vannak azzal, hogy a nők milyen nagy hatással vannak egymásra. Képesek egymást motiválni, vagy kedvet csinálni másoknak, hogy nőként saját motorra szálljanak. A Bikes, Camera, Action! elnevezésű filmes pályázatra több tucat kétperces versenyfilm érkezett.

A női filmkészítőket a Harley-Davidson cég arra kérte, hogy készítsenek egy maximum kétperces rövidfilmet, amely bemutatja a nőknek, hogy milyen szabadságot jelent a motorozás. Victoria Sampson a kaliforniai Shadow Hillsből „Her Need for Speed” címmel készítette el a győztes pályaművet. A szigorú zsűri ezt az alkotást találta a legkreatívabbnak, és a legalkalmasabbnak arra hogy megérintse a nőket – azokat is, akik még nem motoroznak.

Amellett, hogy a díjátadó ünnepségen is levetítették a jól sikerült kisfilmet, Sampson 5000 dollár készpénzt, egy új High Definition videokamerát, és egy Harely-Davidson bőrdzsekit is nyert. Mivel Victoria maga is motorozik, nagyon örült annak, hogy 5 napra ingyen megkap egy Harley- Davidsont, amivel oda motorozik,ahova csak akar.

„Köztudott, hogy nők ezrei álmodoznak arról, hogy egyszer majd maguk is kétkerékre pattannak.” – mondta Karen davidson, a Harley-Davidson cég egyik alapítójának dédunokája. „A Bikes, Camera, Action! Pályázatra érkezett filmek a nők szemszögéből mutatják meg azt,ahogy ők a motorkerékpár által kapott függetlenséget látják. Azt reméljük, hogy ezek az alkotások inspirálni fogják azokat atársainkat, akik egyelőremég csak álmodoznak arról, hogy a kormány mögé üljenek.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A nevezők között híres filmakadémiák tanulói és végzett diákjai is voltak, így a zsűrinek nem volt egyszerű dolga. Victoria Sampson mellett továbbikét díjat is átadtak. Az egyiket Melissa Kosar kapta a kaliforniai Orange-ból a „Girls Night Out” camű filmért, a másikat Marta Masferrer New York City-ből „Here Comes the Bride „ című alkotásáért. Ők fejenként 1500 dollárrallettek gazdagabbak, amit a következő filmjükre költhetnek majd, valamint egy-egy bőrdzsekit és egy motoros továbbképzést is kaptak.

A győztes filmeket más filmekkel együtt megnézhetjük a Harley-Davidson Facebook oldalán.

hdfilm 01

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük