CsajokMotoros divat

Mi legyen a fa alatt?

Betty Boop Dog HarleyEgy hét múlva szerdán szenteste… ez az információ gondolom minden nőtársamat stresszel. Jobb esetben az ütős ajándékötleteket már sikerült megvalósítani, de van néhány rokon, barát, akik – egyelőre úgy néz ki – idén nem kapnak semmit. Hacsak…

Az ajándékvásárlás, készülődés úgy tűnik, idén is ránk, nőkre marad. Ráadásul év vége előtt a munkahelyen is megszaporodnak a tennivalók, mindenki évet zár, vagy csak az év végi szabadság reményében szeretne mindent most elintézni. Szóval a fejünk fölött szépen összecsapnak a hullámok. Nem csoda, hogy várjuk már az ünnepeket – jó lenne már túllenni rajta és végre aludni egy jót a meleg lakásban.

De most még tart az őrület. Mindenkinek kell valami apróbb-nagyobb meglepetés. Nem elég a saját családunkat végigvenni, ott van még a párunk rokonsága is. Az üzleteket járva, vagy a neten böngészve magamnak sok jópofa dolgot találok. Persze ettől csak a pénztárcám apad, és mégsem vagyok előrébb. És még boldogabb sem a frissen szerzett cuccoktól.

 

A kutatást kezdjük rögtön a saját házunk táján. Áruházunkban sok minden megtallható, amivel meglephetünk egy motoros rokont. Egy motoros hamutartó, ékszerdoboz, párna vagy egy motormodell, ami az igazi motorjának élethű, kicsinyített mása, mind-mind jó ajándék lehet egy motorfanatikusnak. Persze ha hölgy az illető, nem feledkezhetünk meg a Csajokamotoron.hu ajándéktárgyairól sem. Ha észrevetted, megérkeztek a vadonatúj pólók.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Általában épp a hatalmas választék az, ami miatt nem tudunk dönteni, kinek mi lenne a jó. Ha csak a motoros ismerősöket vesszük számba és nekik keresgélünk, ezernyi apróságot kínálnak a motoros boltok. A márkahű motorrajongók pedig mindig örülnek valaminek, ami a motorjukra emlékezteti őket. Vegyünk sorra egy-két ötletet a nagyobb márkáktól:

A BMW rajongókat, vagy akár a streetfighter hajlamú ismerősöket is megcélozhatjuk Chris Pfeifer DVD-jével. A DVD 80 percnyi tömény akciót tartalmaz Chris Pfeiffer utazásainak, műsorainak és versenyeinek legemlékezetesebb jeleneteiből összeválogatva. Aki eddig csak fényképen látta akció közben a motorost, annak teljesen új távlatokat nyit majd ez a film.

A legegyszerűbb dolgunk talán a Harley-Davidson tulajokkal van. Nekik bármilyen árkategóriában találhatunk ajándékot. Még a fenyőt is öltöztethetjük narancssárga-fekete színekbe. A Honda márka rajongónak nagy meglepetést okozhatunk egy Gas Honda felsővel.

A Kawasaki kerékpárjai között gyerekeknek és felnőtteknek is találunk tekerni valót. A KTM utcai ruházata között igazán divatos dolgokat találunk. Nekem a gumicsizma tetszik. A Suzuki ajándékkínálatából ezúttal az ékszerekre esett a választásom. A Yamahánál pedig a motoros felszerelés mellett akár neoprén ruhát is vehetünk jetskizéshez, ha már nincs más ötletünk. Ez nem csak a szörfösöknek praktikus. Hideg időben lehet, hogy motorozni is jó.

És ha belefáradtunk a gondolkodásba és a vásárolgatásba, megszületnek az igazán pihentagyú ajándékok. Sajnos nálunk tudtommal ilyen „Helmet Hair” (sisakhaj) még nem kapható, de ami késik, nem múlik. Szerintem Magyarországon is lenne piaca, ahogy a szarvacskáknak is van. Addig is marad az internetes vásárlás, habár a posta nem valami biztonságosan szállít amerikából. Ezt tapaszalatból mondhatom.

Vegyük úgy, hogy túl vagyunk rajta, mindent bevásároltunk. Nincs más tennivaló, mint nekiállni kitakarítani a lakást, majd megtervezni és megfőzni a menüt. Ha van hozzá türelmünk, öltöztessük a karácsonyfát is motorosba, és akár motor alakú süteményeket is süthetünk. Amikor pedig már minden előkészülettel elkészültünk, írjunk a jézuskának egy szívhezszóló levelet, hogy a sok apróság helyett inkább egy új motort hozzon.kari08 01kari08 02kari08 03kari08 04kari08 05kari08 07kari08 08

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük