fbpx
EseményekMotoros találkozó

Megnyílt az Alkonyattól Pirkadatig motoros pub

alkonyat 0636Igaz, nem lakókocsival érkeztünk, hanem egy kilenc személyes kisbusszal, de a hatás így sem maradt el. Beléptünk az ajtón, és egy más világ tárult elénk. Egy olyan, melyet filmekről ismerhetünk.

A helyszín már ismerős volt. Augusztus első hétvégéjén a Pilisi Sólymok Motoros Klub itt, a Sólyomfészekben rendezett három napos motoros találkozót. Bár már sok igényes kocsma, és étterem van Magyarországon is, de a szívemhez ez áll a legközelebb. Nem is csoda, hiszen ez egy motoros hely!

December elején, a városban már csak a pizzafutik közlekednek, és a saját motorom is középállványon áll a garázsban, le is van takarva ponyvával. Persze azért naponta találkozunk, megsimogatom, érdeklődök hogyléte felöl… Húúú… mikor is gurultunk együtt utoljára egy jót?

Szóval ilyen sivár szürke téli napok után beléptem a paradicsomba. Azt sem tudtam hirtelen, merre nézzek. A csodaszép Road King volt a legszembetűnőbb a bejárattal szemben, a gyönyörű airbrush festésről nem is beszélve, mely csak emelte a motor szépségét. Bár számomra ezek a vasak „csupaszon” is gyönyörűek, de hamar rám köszönt barátságos külsejével a mellette álló Vulkán is.

Plakátok, alkatrészek a falon, a fotók mind-mind arról tanúskodtak, hogy jó helyen vagyok. A bárpult felé vettük az irányt. Ott egy BMW parkolt, alázattal demonstrálva a hihetetlen erőt, a maga 1200 cm3-jével. A múzeumokban tapasztalható áhítat lengett körül minket, persze nem társult hozzá az a suttogó csendféle, ami ott tapasztalható. Az AC/DC alapozta meg a hangulatot, kivetítő nagyságú plazma tv szolgáltatta a koncert feelinget, és Yamaha hangfalak (mi más  ) a zenét.

Még több kép a galériában!Minderre a Man God Inc. frenetikus koncertje volt a válasz. A színpadot és a nézőteret egy háló választotta el, a táncparkett megtelt rajongókkal és olyan buli kerekedett perceken belül, amit sokáig fogunk még emlegetni. Majd elhalkult a zene, és ismerős dallamok kúsztak be az addig tomboló közönség sorai közé. Mindenki felkapta a fejét. Tudtam, hogy hallottam már ezt a számot, de nem jöttem rá, hogy hol és mikor, egészen addig, míg Mészáros Dóra meg nem jelent az asztalon egy albínó tigris pitonnal a nyakában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x