EseményekMotoros találkozó

Megnyílt az Alkonyattól Pirkadatig motoros pub

Egyből beugrott – hiszen itt vagyunk az Alkonyattól Pirkadatig bárban! Borsózott a hátam. Ha ez ennyire autentikus, akkor nemsokára átváltoznak a többiek vámpírrá, mint a filmben? Félve pillantottam az órára, éjfél körül járt az idő. Dóra tánca után a DJ vette át a hangulat irányítását, és mitagadás, egy cseppet sem csökkent sem a színvonal, sem a hangulat. Újra megtelt a táncparkett, és akinek már ott nem jutott hely, hát táncolt, ahol tudott: padok között, bejáratnál, bárpult előtt, mert ha még nem mondtam volna, dugig volt a hely. Hús-vér emberekkel! Motorosokkal.

A bárpult mögött kedves lányok szolgálták ki a vendégeket, akik korrekt áron kapták meg a kívánt italaikat, vagy szendvicseiket. A tulajok figyelmesen kérdezgették, jól érezzük e magunkat, és hogy tetszik a hely. De nem is nagyon kellett kérdezniük, hiszen a látvány magáért beszélt.

Mikor elfáradtunk – mert sajnos ez az idő is eljött hajnal három fele – a bárpultban álló lányoknak szóltunk, hogy szeretnénk hazamenni. Perceken belül újra a kilenc személyes kisbuszban ültünk, ami hozott is minket. Ez a Sólyom Taxi volt, melyet decemberben ingyen vehetünk igénybe, ha a Pilisjászfalu és Piliscsaba határán fekvő Alkonyattól Pirkadatig-ba megyünk bulizni és a közelben lakunk, vagy szállunk meg. Én szerencsés vagyok, mert itt lakom, e gyönyörű környéken, ahol most nyílt meg Magyarország legjobb motoros szórakozó helye. De ha a te otthonod messzebb van, akkor se tartson vissza a távolság, mert szállás az van bőven. És hidd el, megéri eljönni!

A távolság persze csak télen fogalom egy motoros számára, hiszen szezonban, „mint üveggolyót megkapod”, a vasad nyergében – de ezt már úgyis tudod. Remélem találkozunk, én törzsvendég leszek itt, az már biztos. Annál is inkább, mert szinte minden hétvégén koncert lesz, és bizony jók! A legközelebbi december 12-én Sipos F. Tamás & Billy Idol Tribute Band, hogy a szilveszteri bulit ne is említsem.

Ezzel a tudattal, hogy van egy ilyen hely, azt a pár hónapot is könnyebben átvészeljük, amíg nélkülöznünk kell motorunk társaságát. És milyen jó lesz majd nyáron egy kellemes Szentendre-Visegrád-Esztergom gurulás után egy finom vacsival az Alkonyattól Pirkadatig-ban megkoronázni a napot. Már a gondolat is mosolyt csempész az arcodra, szinte látom. Addig is úgy motorozz, hogy mindig haza érj!alkonyat 0033alkonyat 0057alkonyat 0079alkonyat 0550alkonyat 0590alkonyat 0612alkonyat 0835

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük