HírekKultúraMotoros film

A freestyle világbajnok trükkjei: Chris Pfeiffer DVD-n

ChrisPfeifferDVD 04Ha freestyle motorozásról esik szó, akkor Chris Pfeiffer neve minden rajongónak azonnal beugrik. A BMW F 800-assal trükköző, 38 éves német férfi megnyerte az utolsó három Stunt Riding EB-t, a legutóbbi két Beltéri Streetbike Freestyle Világkupát és a világhírű amerikai Stuntwars sorozaton is győzedelmeskedett. A háromszoros freestyle Európa- és kétszeres világbajnok most egy különleges DVD-n mutatja be legmerészebb trükkjeit.

Pfeiffer az utóbbi években különböző show-kal turnézta körbe a világot, ahol extrémsport-kedvelők ezrei láthatták inspiráló és életveszélyes trükkjeit. Az utazásokon Chris állandó társa egy osztrák TV- és videó producer Bernd Hupfauf volt, aki minden mutatványt dokumentált és ezeket a felvételeket egy lélegzetelállító új DVD-n állította össze. A Stunting for Life egy igazi adrenalin bomba a sportág rajongóinak, amely betekintést enged Chris Pfeiffer izgalmas világába.

Bernd – aki egyben Chris menedzsere is – reméli, hogy a kiadvánnyal sikerül megmutatnia Pfeiffer személyiségét, aki elhatározta, hogy a végsőkig kitolja a freestyle határait, amivel már eddig is nagyon sok tisztelőt szerzett, mind a sportrajongók, mind pedig a versenytársak között.

„A DVD elkészítése egy nagyon nagy dolog a számunkra” – mondta el Bernd. „Azt szerettük volna elérni, hogy a mozin keresztül átjöjjön a néző számára Chris hangsúlyossága a sportágban és egyben újításai, műsorainak hangulata is. Az elmúlt három és fél hónapban több mint 100 órányi felvételt néztünk végig és ezekből válogattuk ki a legjobb részeket, amik végül felkerültek a lemezre”- tette hozzá a menedzser.

ChrisPfeifferDVD 01A DVD 80 percnyi tömény akciót tartalmaz Chris Pfeiffer utazásainak, műsorainak és versenyeinek legemlékezetesebb jeleneteiből összeválogatva. Aki eddig csak fényképen látta akció közben a motorost, annak teljesen új távlatokat nyit majd ez a film. A DVD-n – amellett, hogy Chris gyakran a fizika törvényeit meghazudtoló „combo”- it láthatjuk – bemutatja a nézők reakcióit is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Chris Pfeiffer saját filmjéről így nyilatkozott: „El vagyok ragadtatva a végeredménytől, főleg, hogy tudom, mennyi munka áll mögötte. Furcsa látni az utóbbi 3-4 év munkáját egy ilyen kiválóan összerakott filmben. Nagyon remélem, hogy minden BMW-s és freestyle-fanatikus annyira élvezi majd a DVD-t, mint én magam” – mondta el Pfieffer.

A rajongóknak a DVD-n kívül már az új BMW F 800 modellre sem kell tovább várniuk. A bajor gyártó nemrégiben mutatta be annak a BMW-nek az utcai ikertestvérét, amelyen Chris megnyerte a 2006-os Stuntwars sorozatot. Az olasz EICMA motor show-n a rajongók végre szemtől-szemben is láthatták a 87 lóerős motort. A BMW Motorrad Chris aláírásával ellátott prototípusa nagy népszerűségnek örvendett a Milánóban rendezett eseményen.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük