fbpx

Motoros bulikra az idei év hajtrendje dukál: stencilezés!

hair stencilA lágy mintákon túl elképzeltem, hogy mondjuk a nyári motoros találkozókon halálfejek, rock-villák, motorok stencil-formái virítanak majd a szőke, barna, fekete, vörös hajkoronákon. Mit szóltok, csajok?

Ha már “parancsba” adták a divatguruk, hogy az idei év hajtrendje a stencilezés, hát formáljuk a saját képünkre. Nem feltétlenül kell pillangókat és virágokat felrakni!

Tavaly voltak szivárványos tincsek, melyeket plexiüveg segítségével alkottak, most itt van a stencil, s mintáinak csak a képzelet szabhat határt. Csak a negatív sablont kell a hajunkra tenni, és arra felvinni a festéket (persze, ez legyen azért lemosható és hajbarát, ha jót akarunk magunknak).

Ezt a videot elnézve, a gyönyörű színátmenetes remekeket, megjött a kedvem hozzá, hiszen tényleg csodákat lehet alkotni. Sőt, a pasikat sem kell kihagyni a mókából, csajok!

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: altoastral.com.br

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x